United Rentals

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

United Rentals
  • United Rentals
  • Zevenbergschen Hoek, Noord-Brabant

United Rentals Europe is marktleider op het gebied van gentegreerde oplossingen voor vloeistofmanagement en stroom. Wij verhuren materieel voor opslag, verpompen en filtratie van vloeistoffen en tijdelijke stroomvoorziening. We hebben 14 vestigingen verspreid over Europa in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ons Europese hoofdkantoor is gevestigd in Zevenbergschen Hoek. We zijn onderdeel van United Rentals, Inc., het grootste verhuurbedrijf van materieel ter wereld. Het bedrijf heeft meer dan 1500 verhuurlocaties in Noord-Amerika, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland en meer dan 22.000 werknemers.

In onze werkplaats in Zevenbergschen Hoek wordt hard gewerkt aan het onderhoud van ons verhuurmaterieel onder het genot van muziek en social talk. Het team gaat ontspannen met elkaar om. Dat wil zeggen er is respect onderling en humor op de werkvloer wordt gewaardeerd. Ook op kantoor heerst een informele werksfeer. Dat wil zeggen geen jasjes, dasjes, u en meneer, maar een casual kledingstijl en een laagdrempelige samenwerking met collegas. Bij ons bedrijf worden initiatieven en vernieuwende ideeën gewaardeerd. En heb je ambitie om persoonlijk en/of professioneel te groeien, dan zullen we altijd met je meedenken en je hierin stimuleren.

Wij bieden als werkgever gelijke kansen voor iedereen, ongeacht geslachtsidentiteit, leeftijd, nationaliteit, religie, seksuele oriëntatie, handicap of andere niet-prestatiegerelateerde factoren. We hechten waarde aan diversiteit en inclusie en bieden een respectvolle werkomgeving waarin geen plaats is voor discriminatie en intimidatie.
47



Locatie

United Rentals https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0feeb2085514530a72cbbb5678a837f81742ea6f4f7f07bb.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0feeb2085514530a72cbbb5678a837f81742ea6f4f7f07bb.jpg
4765BP Zevenbergschen Hoek Noord-Brabant NL