ASB Horeca

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ASB Horeca
  • ASB Horeca
  • Gieten, Drenthe

ASB Horeca staat voor Aandacht voor Smaak en Beleving. Het belangrijkste is dan nog niet eens benoemd: aandacht voor onze medewerkers om onze klanten onvergetelijke momenten te bezorgen en onze opdrachtgevers te ontzorgen!

Werken bij ASB Horeca
Onze opdrachtgevers onvergetelijke momenten bezorgen kan alleen door te vertrouwen op ons visitekaartje: de kennis en kunde van onze medewerkers. Voor goede nieuwe teamleden is altijd ruimte. Wanneer jj dat bent, komen wij graag met je in contact.

Veel variatie in je werk
Wij weten wat wij in huis hebben en kijken uit naar wat jij komt toevoegen. Jouw inbreng en creatieve ideeën geven wij graag de ruimte. Bij ASB kun jij aan de slag in de keuken, restaurants, in de snackbar of bijvoorbeeld de ijssalon, zoals op CapFun Stoetenslagh, Capfun Heino of Capfun de Beleten. Vandaag werk je in het strandpaviljoen en morgen tap je de dikste ijscos. Overmorgen bereid je de beste mixdrankjes van de Beach Boulevard en de dag darna verkoop je het lekkerste Streetfood. Onze gasten de vakantie laten beleven waar zij als kind van droomden is waarom het gaat. Daarvoor zet jij graag dat stapje extra. En die extra stap is iets wat wordt gezien, wat wordt gewaardeerd en waarmee jij verder komt.
Wij staan net als jij nooit stil
Jij wilt jezelf blijven ontwikkelen en dat stimuleren wij. Naast een lekker salaris krijg jij de mogelijkheid om cursussen en trainingen te volgen om ng beter te worden in wat je doet.
Jij kunt contact met ons opnemen als ASB Horeca jouw interesse heeft gewekt. Check de vacatures voor meer info!



Locatie

ASB Horeca https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1c9ae33c22c11b250b28f54d747c905f84053460ed2f6dc8.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1c9ae33c22c11b250b28f54d747c905f84053460ed2f6dc8.png
9461VC Gieten Drenthe NL