VMX Architects

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • VMX Architects
  • Amsterdam, Noord-Holland

PA
Als Peronal assistant (PA) ben jij de rechterhand van de eigenaar van VMX. Jij bent diegene die ervoor zorgt dat zijn dag vlekkeloos verloopt. Als PA zorg je voor alle zaken die hem in staat stellen een vrije geest te hebben om optimaal te presteren. Je maakt afspraken en bent een kei in het complexe agendabeheer. Ook bewaak je zijn e-mailbox en filtert uit wat jij zelf af kunt handelen. Je signaleert uit de mailbox welke urgente zaken opgepakt moeten worden. Daarnaast beheer jij zijn contracten en zorgt voor de maandelijkse facturatie.
Als assistent van VMX Architecten ben je het eerste aanspreekpunt voor iedereen die contact opneemt met VMX Architecten. Hieronder valt het aannemen van alle dagelijkse telefoontjes, het ontvangen van alle gasten die VMX bezoeken en het verzorgen van DHL of andere posten. Je bent ook het aanspreekpunt voor onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden in de kantoorruimte. Verder willen we graag dat je zorgt voor de beschikbaarheid van alle benodigdheden tbv het kantoor.
Je houdt je onder andere bezig met:
Complex agendabeheer en emailbeheer t.b.v. de eigenaar
Het inplannen van (lunch)afspraken en voorbereiden van zakenreizen;
Het verwelkomen van klanten of ander bezoek
Vliegtickets boeken (incl. hotels)
Beheer contracten en maandelijkse facturatie
Je regelt de bestellingen en boodschappen tbv het kantoor
Beheer van personeelsdossiers
CAO voor Architecten

Dit verwachten we van jou
Dienstverlening, flexibiliteit en integriteit kenmerken jou. Je communiceert zowel verbaal als schriftelijk makkelijk in Nederlands en Engels. Je bent stressbestendig
Je weet je weg snel en makkelijk te vinden binnen de organisatie, je werkt gestructureerd, bent snel van begrip en hebt aan een half woord genoeg wat jou in staat stelt snel te schakelen tussen verschillende situaties. Je kunt uitstekend zelfstandig werken, bovenal ben je een prettige collega met wie het goed en fijn samenwerken is.
Daarnaast beschik je over:
HBO werk- en denkniveau;
Aangevuld met een dienstverlenende opleiding (secretaresseopleiding is een pre);
Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.
Arbeidsvoorwaarden
Een salaris conform CAO
30 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband
Deelname aan het Pensioen voor Architecten
Een reiskostenvergoeding
Niet meer wachten, maar reageren
Ben jij die ALLESKUNNER? Heb jij dat beetje meer? Dan hopen we dat je snel reageert. Klik op de button solliciteren en stuur meteen je cv mee. We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Hier ga je werken
Je gaat werken bij een architectebureau in Amsterdam Buitenveldert, in een mooie, grote en lichte kantoorruimte, in een team van jonge enthousiaste architecten en stagiaires vanuit alle landen.



Locatie

VMX Architects
1083CW Amsterdam Noord-Holland NL