Ecosystems Europe

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Ecosystems Europe
  • Heiloo, Noord-Holland

Ecosystems Europe BV is gespecialiseerd in industriële gasreiniging. Ontwerp, constructie, installatie en start-up van hyper moderne technologiën gebaseerd op bewezen technologie voor een beter milieu en schone lucht. Voor veel emissie problematiek hebben wij samen met de klant oplossingen aangedragen, die als resultaat hebben een reductie van de luchtverontreiniging, het voldoen aan emissie normen en elimineren van overlast.

We hebben een aantal mooie projecten lopen waar we ondersteuning bij kunnen gebruiken:

Project manager werktuigbouwkunde
Wil jij graag werken voor een toonaangevend bedrijf op het gebied van industriële gasreiniging en bijdragen aan een beter milieu en schone lucht? Bij Ecosystems Europe BV hebben we onlangs enkele mooie projecten in opdracht gekregen en daarom zijn we op zoek naar een ervaren en hands-on Project Manager Werktuigbouwkunde met affiniteit voor elektrotechniek om ons team te versterken.

Als Project manager werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van contracten voor de levering van technologie voor industriële gasreiniging. Je bereidt gedetailleerde projectplannen voor en zorgt voor de beschikbaarheid van benodigde materialen. Je rapporteert projectkosten en vergelijkt verwachte en actuele kosten. Ook stuur je eventuele externe partijen aan, zoals machinefabrieken, die nodig zijn voor het samenbouwen en opleveren van de installaties.

Heb jij een HBO diploma in b.v. Werktuigbouwkunde, werkervaring in de procesindustrie (bijvoorbeeld op het gebied van pompen, tanks, leidingen, staalbouw, etc.), sterke communicatieve vaardigheden en ben je een goede teamspeler? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast is uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift en de bereidheid tot internationaal reizen een vereiste, net zoals minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het rapporteren van projectkosten. Het zou goed uitkomen als je voor deze functie direct beschikbaar bent.

Wij bieden een uitstekende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden bij een groeiend en internationaal actief bedrijf.

Dit is de reden dat we je CV interessant vinden, om je mogelijk uit te nodigen om kennis te maken.

Met vriendelijke groet,

Bart Kuipers



Locatie

Ecosystems Europe
1851LX Heiloo Noord-Holland NL