IJsselglas

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • IJsselglas
  • Kampen, Overijssel

Werken als glaszetter is meer dan alleen glas zetten!
Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Een baan die zowel fysiek als mentaal uitdagend is? Een bedrijf met leuke collegas? Waar ruimte voor een lolletje is? Dan past de functie én organisatie, werken als glaszetter, bij IJsselglas perfect bij jou!

Als glaszetter heb je een mooi en helder vak gekozen. En nog meer dan ooit is dit een hele waardevolle functie. Kijk alleen al eens naar de toename van het aantal verbouwingen over de afgelopen twee jaar. En dan hebben we het nog niet eens gehad over duurzaamheid. Een belangrijk thema dat iedereen raakt. En daar speelt een glaszetter ook een grote rol in.

IJsselglas is een gespecialiseerd bedrijf in het plaatsen van glas en het herstellen van glas. Heeft lokaal en regionaal grote naamsbekendheid en heel veel mooie positieve klantenbeoordelingen. Mede door de specialisatie van onze medewerkers. Wat wij vaak terug horen is dat onze glaszetter zo netjes werken en alles keurig netjes achterlaten, maar ook onze adviserende rol wordt gewaardeerd, wij denken mee met de klant. Klanten voelen zich gehoord en geholpen.

Wij werken voornamelijk voor particulieren in een straal van 25-30 km rondom Kampen. Soms gaan we wat verder van huis, maar dat komt niet vaak voor.

Dus ben jij op zoek naar een leuke actieve baan? Word jij blij van werken met je handen, vind je contact met klanten leuk en maak jij van glasproblemen, glas uitdagingen? Bekijk dan zeker de vacature glaszetter.

Heb je niet alle kennis in huis? Geen probleem! Wij zijn een erkend leerbedrijf, dus wij bieden je de juiste cursus of opleiding aan.

Leren en werken is ook mogelijk bij ons, op die manier haal jij je diploma en doe je direct praktijkervaring op.

Bij geschiktheid bieden wij je een contract voor onbepaalde tijd aan! Een mooie zekerheid voor de toekomst!



Locatie

IJsselglas
8263BE Kampen Overijssel NL