Stichting Kempen Kliniek

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Stichting Kempen Kliniek
  • Stichting Kempen Kliniek
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Stichting Kempen Kliniek verslavingszorg

De beslissing om Kempen Kliniek op te zetten ontstond uit de persoonlijke ervaring van Margo met verslaving en de gezamenlijke wens om anderen te helpen die met dezelfde problemen worstelen. Margo werd geconfronteerd met een dierbare die kampte met een verslavingsprobleem en ontdekte dat de weg naar herstel vol obstakels lag, zoals lange wachttijden en ontoegankelijke zorg.

Toen Margo uiteindelijk Rob vond, een vertrouwde professional met een klik met haar dierbare, zagen zij hoe een intensief programma hem hielp clean te worden en zijn leven weer op de rails te krijgen. In deze periode heeft Margo Dennis gentroduceerd aan Rob. Rob deelde zijn droom om een verslavingszorg kliniek op te zetten, en samen besloten Margo, Dennis en Rob om Kempen Kliniek te realiseren. Hun gezamenlijke doel is om bij te dragen aan het oplossen van het maatschappelijke probleem van verslaving en een verschil te maken in de levens van mensen die hulp nodig hebben.

Een van de oprichters, Rob, heeft zelf een verleden met verslaving. Hij worstelde vanaf jonge leeftijd tot zijn 37e jaar met drugs- en alcoholmisbruik. Na jaren van gebruik en het bereiken van een mentaal en fysiek breekpunt, besloot Rob zich te laten opnemen en aan zichzelf te werken. Door hard te werken aan zijn herstel, vond hij een nieuwe manier van leven en ervaarde hij de vrijheid om zonder middelen door het leven te gaan.

Kempen Kliniek is ontstaan uit deze persoonlijke ervaringen en de gedeelde wens om anderen te helpen het pad van herstel en verbinding te vinden. We geloven in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waar mensen met verslavingsproblemen kunnen werken aan een tevreden en vervullend leven, vrij van verslaving. Ons motto is: Van verslaving naar verbinding.



Locatie

Stichting Kempen Kliniek https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c39229d281c06de4b656924b43691f7ea18e1627c6d41ab2.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c39229d281c06de4b656924b43691f7ea18e1627c6d41ab2.png
5657DW Eindhoven Noord-Brabant NL