Cure+Care consultancy

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Cure+Care consultancy
  • Cure+Care consultancy
  • Bilthoven, Utrecht

Cure+Care consultancy (C+C): een adviesbureau dat bouwt aan betere zorg
Bij Cure + Care dragen we iedere dag bij aan de verbetering van de zorg in Nederland. Dit doen we door onze opdrachtgevers te helpen bij het definiëren en realiseren van passende en toekomstbestendige huisvesting.

Wij werken voor ziekenhuizen, revalidatiecentra en verpleeghuizen aan complexe verbouw en nieuwbouw projecten. Samen met hen werken we aan strategische vastgoedplannen of Programmas van Eisen en verzorgen we het projectmanagement voor de ontwerp- en realisatiefase en de nazorg van bouwprojecten. We faciliteren werksessies, leiden gesprekken en buigen ons over inhoudelijke vraagstukken. Dit maakt ieder project uniek in dynamiek, inhoud, de mensen waarmee je samenwerkt en locatie.

Ons team
C+C bestaat uit een enthousiast team van 15 adviseurs en projectmanagers met hart voor de zorg. Binnen ons team hebben we een mooie mix aan ervaring, opleiding en persoonlijkheid. De kracht van ons bureau ligt in de onderlinge samenwerking, waarbij kennis, ervaring en resultaten binnen het team gedeeld worden. We houden er een informele sfeer op na. Samen werken is hoe wij het doen.



Locatie

Cure+Care consultancy https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f0e9d248865f6f2a036e7821fdebc6cbb08d645c7b7b4e95.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f0e9d248865f6f2a036e7821fdebc6cbb08d645c7b7b4e95.jpg
3723MB Bilthoven Utrecht NL