CT Platon

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

CT Platon
  • CT Platon
  • Werkendam, Noord-Brabant

CT Platon is een technische handelsonderneming, zowel nationaal als internationaal. We zijn voornamelijk actief als leverancier voor de polyester verwerkende industrie. In de afgelopen jaren hebben wij onze binding met deze industrietak verder kunnen verstevigen door uitbouw en verbreding van ons leverings- en dienstenpakket. Daarnaast is er een continue ontwikkeling van nieuwe- en/of aanvullende producten in ons leveringsprogramma.

Wij hebben ons naast Nederland ook in verschillende buitenlandse markten ontwikkeld naar een niveau van betrouwbare partner voor de polyester verwerkende industrie in vnl. Benelux, Duitsland en enkele nieuwe lidstaten in de EEG. Betrouwbaar als het gaat om productie apparatuur, de nazorg en service van deze apparatuur en processen, waarin deze apparatuur wordt ingezet. Sinds 1971 is er een uitgebreid kennisniveau ontwikkeld met en over MVP (Magnum Venus Products) systemen en apparatuur, Irac spoelmiddel regenereerapparatuur en reinigings- en was-stations, meet- en regelapparatuur inclusief elektronische besturingen en registratie. Dit naast het onderhouden van goede contacten met vrijwel alle leveranciers naar de polyester verwerkende industrie voor grondstoffen, toebehoren en systemen.

Op onze huidige vestiging in Werkendam beschikken we over een kantoor van ca 300 m2, een bedrijfshal van ca. 400m2 met vloerverwarming en 5 ton bovenloopkraan, een bedrijfshal van ca 900 m2, onverwarmd en een 20 ton bovenloopkraan en een verhard open buitenterrein van ca. 1800 m2 voor buiten opslag en/of toekomstige bebouwing.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ALLROUND MONTEUR

Werkendam - LBO/VMBO - 40 uur
CT Platon


Locatie

CT Platon https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c4c72f9b53a47ac2e84d7ba4bae7871313d8e2aceaa4e9ab.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c4c72f9b53a47ac2e84d7ba4bae7871313d8e2aceaa4e9ab.jpg
4251LA Werkendam Noord-Brabant NL