Eterna

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Eterna
  • Den Bosch, Noord-Brabant

Eterna Europe BV verkoopt en onderhoudt machines voor de verpakkingsindustrie binnen de gehele Europese markt. Wij maken een sterke groei door vanwege de verschuiving van plastic naar (milieuvriendelijkere) kartonnen verpakkingen.
Onze vestiging in s-Hertogenbosch heeft alles onder een dak: kantoor, democentrum en een magazijn voor onze onderdelen. Eterna Europas moederbedrijf is gevestigd in China en is onderdeel van de Bobst Group in Zwitserland.
Je komt te werken binnen een team met zon 18 betrokken en hechte collegas. De sfeer is ontspannen en professioneel.

Voor ons magazijn en Europees democentrum in Den Bosch zijn wij op zoek naar een logistiek talent. Naast de standaard logistieke werkzaamheden kun je meedenken bij de magazijninrichting en voorraadbeheer, help je logistieke processen te verbeteren en ben je een belangrijke schakel bij het laden, lossen en organiseren van transport voor machines.

Naast de basiswerkzaamheden is er ruimte om andere werkzaamheden naar keus op te pakken, zowel administratief als op de werkvloer. Het is een veelzijdige rol met veel mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.

Mocht je interesse gewekt zijn kun je mij altijd mailen of bellen, om te kijken of het voor jou en passende functie zou zijn. Een vrijblijvend kopje koffie voor een nog betere indruk is ook altijd mogelijk!

[email protected]
06-11735861



Locatie

Eterna
5222BA Den Bosch Noord-Brabant NL