people&go

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • people&go
  • Breda, Noord-Brabant

een internationaal en full-service productiebedrijf dat gespecialiseerd is in evenementenproductie.

We bieden technische-, creatieve concepten, high-end designs en kwalitatieve evenementenproducties aan. We hebben een diverse klantenportfolio, bestaande uit evenementenorganisaties, multinationals, bureaus en evenementenpromotors. We zijn actief op internationaal niveau en richten ons op live communicatie, zoals: Corporate en Publieke Evenementen, Shows, Concerten Theater, Festivals, Sportevenementen, Artist Touring management, Broadcast, Experience Exhibition.

We vertalen en realiseren creatieve ideeën, ambities en concepten in een maximale ervaring, inclusief podia, tijdelijke constructies, tenten, geluid- en lichtapparatuur, videoschermen, stroomvoorziening, machines en decoratie. We ontwerpen en visualiseren een totaalbeeld van jouw podium of evenement en maken een volledige offerte van alle faciliteiten die nodig zijn om dit ontwerp in werkelijkheid om te zetten.

Met een focus op event- en productiemanagement begeleiden we onze klanten van definitie tot concept, tot pre-productie en technische productie. Als onafhankelijk technisch productiebedrijf zijn we niet beperkt tot specifieke leveranciers of ons eigen voorraad. Met een uitgebreid netwerk van hoogwaardige leveranciers, operators en ontwerpers bieden we de beste oplossingen voor het beschikbare budget.

We geloven in het principe Think global, act local. Dit betekent dat we over de hele wereld werken, maar zoveel mogelijk met lokale partners en leveranciers werken.

Ons ervaren team bestaat uit zeer gemotiveerde professionals die veel ervaring hebben in de branche en bekend staan als specialisten binnen hun vakgebied. Samen streven we naar een uitzonderlijk hoge kwaliteitsnorm.



Locatie

people&go
4817ZM Breda Noord-Brabant NL