New Eden

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

New Eden
  • New Eden
  • Hemrik, Friesland

Parttime Medewerker Housekeeping bij New Eden, Centrum voor Persoonlijke Transformatie

Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan bij ons in de huishouding? Zoek dan niet verder! New Eden, centrum voor persoonlijke transformatie, is op zoek naar een enthousiaste medewerker housekeeping om ons team te versterken.

Wie zijn wij?
New Eden is een centrum voor persoonlijke transformatie waar mensen komen om zichzelf te ontdekken, te ontwikkelen en te groeien. Wij zorgen voor de perfecte plek voor verschillende trainers en coaches om hun evenementen aan te bieden. Zo helpen wij ze om mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Ons centrum is gevestigd in Hemrik, Friesland en we zijn op zoek naar een medewerker housekeeping om ons te helpen ons centrum schoon en netjes te houden.

Wat ga je doen?
Als medewerker housekeeping bij New Eden ben je verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van ons centrum. Je zult onder andere bedden verschonen, stofzuigen, dweilen, afstoffen en sanitair schoonmaken. Het is belangrijk dat je nauwkeurig en grondig te werk gaat en dat je oog hebt voor detail.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand die:
- Ervaring heeft in housekeeping of een vergelijkbare functie
- Zelfstandig kan werken
- Oog heeft voor detail
- Betrouwbaar en punctueel is
- Flexibel is en in staat is om te werken op verschillende momenten van de dag - Zelf een passie voor persoonlijke ontwikkeling hebben is een pré

Wat bieden wij?
Wij bieden een leuke baan in een inspirerende bosrijke omgeving. Je werkt in een hecht team en krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan het succes van ons centrum. Daarnaast bieden wij:
- Een goed salaris
- Flexibele werktijden
- Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
- Korting op persoonlijk ontwikkeling trainingen

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Nicky Beugeling: [email protected] of 06-17096128. Wij kijken uit naar je sollicitatie!



Locatie

New Eden https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/53aef3fb3fac01bf1f86af511b5f173748d8a0eced65b4e4.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/53aef3fb3fac01bf1f86af511b5f173748d8a0eced65b4e4.png
8409CK Hemrik Friesland NL