Winnaars Haken Nooit Af

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Winnaars Haken Nooit Af
  • Udenhout, Noord-Brabant

Wij zijn op zoek naar jeugdzorgwerkers C/D en ervaringsdeskundigen die passie hebben voor het werken met kinderen met complexe problematieken en die nergens anders meer terecht kunnen.

Per 1 juni start Winnaars Haken Nooit Af een kleinschalige woon- en behandelgroep voor kinderen tussen de 7 en 18 jaar met complexe problematieken. De kinderen die bij onze woon- en behandelgroep verblijven hebben te maken met traumas, ernstige gedragsproblematieken en hebben al meerdere woonplekken gehad waar ze niet langer kunnen verblijven. Dit omdat de situatie het niet toelaat of doordat hun problematiek te ingewikkeld is, waardoor zij uitbehandeld worden verklaard.

Wij zijn een klein team die vanuit passie werkt voor de kinderen om hen een betere toekomst te bieden. Dit doen wij door onze unieke behandelwijze, waarbij wij maatwerk te leveren op individueel niveau. Door onze werkwijze worden ernstige gedragsproblemen en traumas aangepakt middels een passend behandelplan. Daarbij zijn diverse vakspecialisten betrokken, zoals een psychiater, psycholoog, traumabehandelaar, gedragswetenschapper, regiebehandelaar en ervaringsdeskundigen etc. Wij dragen daar met zn allen aan bij en wanneer je onderdeel bent van ons team dan word je uiteraard ook nauw betrokken bij de behandelplannen van de kinderen.

Het doel is om de kinderen een nieuwe start te geven met liefde, vertrouwen, veiligheid en toekomstperspectief. De kinderen kunnen tot hun achttiende bij ons verblijven, maar we streven ernaar dat een kind binnen 3 jaar weer naar huis kan of doorgeplaatst kan worden naar een passende vervolgplek. Ouders worden ook actief betrokken bij het behandeltraject van hun kind.

De kinderen komen binnen met een rugzak vol bagage en het is ons doel om die bagage zo veel mogelijk te verminderen, zodat ze ook weer kind kunnen zijn.

Je past binnen ons team wanneer je:
- Passie hebt voor kinderen;
- De kinderen liefde, aandacht en vertrouwen kan bieden die ze verdienen;
- In staat bent om van je zwakke punten je sterke punten te maken. Dit houdt in: Gebruik jouw eigen rugzakje en levenservaring en zet dat in om de kinderen te helpen;
- Je creativiteit inzet om af en toe buiten de lijntjes te kleuren wanneer dat helpend is voor de kinderen;
- Je feedback aan anderen kan geven, maar ook zelf open staat om feedback te ontvangen. We maken gebruik van elkaars kwaliteiten en we vinden het belangrijk om van elkaar te leren;
- Je kunt vinden in onze kernwaarden, namelijk: eerlijkheid en oprechtheid, respect, betrokkenheid, kwaliteit en het bieden van een huiselijke sfeer.

Onze eerste locatie is in Raamsdonksveer en onze tweede locatie gaan we over enkele maanden starten in Weert.



Locatie

Winnaars Haken Nooit Af
5071RL Udenhout Noord-Brabant NL