MED Trattoria

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • MED Trattoria
  • Medemblik, Noord-Holland

MED Trattoria is op zoek naar een keukenmedewerker/kok welke ons huidige team komt versterken. Wij zijn een Italiaans restaurant waarbij wordt gestreefd naar (h)eerlijke gerechten. Het is bij ons vanzelfsprekend dat er enkel met verse producten wordt gewerkt van de beste kwaliteit. Ons terras beschikt over zon 120 zitplekken en het restaurant heeft er ongeveer 85.

Elke dag opnieuw serveren wij vanuit de keuken mooie Italiaanse gerechten aan onze gasten. Gerechten waar jij een bijdrage aan kan leveren. Naast onze menukaart voeren wij een maandelijks wisselend menu waarbij je de vrijheid krijgt, om samen met de chef, hier een invulling aan te geven. Inspelen op trends en ontwikkelingen wordt hierin ook zeker gewaardeerd.

Naast dat wij hopen dat je tezamen met de rest van het keukenteam onze gasten een smakelijke middag of avond biedt; bieden wij jou ook voldoende. Zo kun je van ons verwachten:

Een contract met uitzicht op onbepaalde tijd
Een marktconform maandsalaris
Pensioenopbouw

Klinkt bovenstaande jou als muziek in de oren en lijkt het je fantastisch je aan te sluiten bij ons leuke team van gepassioneerde horeca-fanaten? Dan horen wij heel graag per mail iets van jou!

Mocht je nieuwsgierig zijn geraakt voordat je ons wilt contacten; neem dan vooral eens een kijkje op onze Facebook of Instagram.



Locatie

MED Trattoria
1671SG Medemblik Noord-Holland NL