Leijenaar

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Leijenaar
  • Huizen, Noord-Holland

Allround Mechanisch monteur

Organisatie omschrijving
Werk jij graag met je handen en heb je een passie voor techniek, dan is deze vacature wat voor jou. Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde mechanische monteur waarbij jij jouw waarde op mechanisch gebied kan gaan inzetten bij twee verschillende bedrijven met veel afwisseling. Je wordt verantwoordelijk voor eigen klussen binnen een bedrijf met een klein en hecht team. Je werkt in Nederland en mag daarnaast ook regelmatig op een korte betaalde trip naar het buitenland voor een internationale klus. Ben je genteresseerd lees dan verder.
Dekapack is importeur van folieverpakkingsmachines met een internationale distributiefunctie. Het kan bijna niet anders dan dat je wel eens iets in je handen hebt gehad dat door een machine van Dekapack is verpakt. Zo wordt de kleding die jij online besteld door onze machines verpakt. Leijenaar is een platte en overzichtelijke technische handelsorganisatie. Onze producten zorgen ervoor dat overal de operationele- en productieprocessen kunnen blijven lopen. Zo worden onze transportbandverbinders gebruikt bij luchthavens om de bagagebanden dag en nacht te laten lopen. Daarnaast zorgen onze artikelen ervoor dat machines gesmeerd blijven, zodat bijvoorbeeld bij alle bekende bedrijven in de voedselindustrie de productie soepel kan draaien.
Functie omschrijving
Bij Dekapack word jij verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en de revisie van folieverpakkingsmachines. Bovendien zal je altijd begeleiding krijgen van een buddy om de werkwijze, consistentie en jouw ware potentie naar boven naar boven te halen. Daarnaast help met eventuele storingen . Wij leveren volledig nieuwe machines naar wens van de klant, die op locatie genstalleerd en afgesteld worden. Daarnaast ga je gebruikte machines volledig reviseren, zodat ze onder de hoogst mogelijke kwaliteit Voor Leijenaar zal jij je bezighouden met de installatie van smeersystemen en montages aan transportbandsystemen. Zo zal jij bij sorteercentra van de bekende pakketbezorgdiensten onze producten rondom de banden installeren, zodat de pakketjes op tijd bezorgd worden. Ook ga jij je bezighouden met de montage van transportband afschrapers bij bijvoorbeeld recyclingbedrijven, zodat de banden schoon blijven en de levensduur hiervan wordt verlengd. Je zal onder de hoede genomen worden door collegas die al ervaren zijn in de verschillende werkzaamheden. Daarnaast zal je door middel van trainingen bij ons in huis, maar ook bij onze verschillende leveranciers in bijvoorbeeld Duitsland, alle kneepjes van het vak leren.
Wat vragen wij van jou?
📍 Affiniteit met techniek
📍 Prima beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
📍 Probleemoplossend kunnen denken
📍 Je hebt oog voor detail en werkt accuraat
📍 Flexibel en klantgericht
📍 Rijbewijs B
Wat bieden wij?
- Een leuke en uitdagende functie bij een gezond en groeiend bedrijf
- Auto🚗 en telefoon 📱 van de zaak na inwerkperiode
- arbeidsvoorwaarden met een salaris💶 dat past bij jouw kennis 🧠 leeftijd
-Uitzicht op een vast contract- Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden📈
Meer weten?
Voor meer informatie over deze functie kun je ons mailen of per telefoon bereiken op 035 693 93 05.
Meer informatie over Leijenaar kan je vinden op onze website: www.leijenaar.nl __Meer informatie over Dekapack kan je vinden op onze website: www.dekapack.nl Spreekt de functie en ons bedrijf jou aan en wil je solliciteren, dan ontvangen wij graag jouw CV met motivatie.
Soort dienstverband: Fulltime
Salaris: 2.400,00 - 3.000,00 per maand💶
ma-vr📅
- Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Auto van de zaak🚗
Bedrijfsfeesten🍾
Budget voor professionele ontwikkeling✅
Kerstpakket🎁
Lunchkorting✅
Reiskostenvergoeding✅
Telefoonplan 📱
Vrijdagmiddagborrel🎊
Soorten aanvullende vergoedingen:
Vakantiegeld✅
Werklocatie: Fysiek



Locatie

Leijenaar
1271EA Huizen Noord-Holland NL