NorthC Datacenters

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • NorthC Datacenters
  • Oude Meer, Noord-Holland

NorthC is de marktleider in regionale datacenters. We zijn de grootste en betrouwbare aanbieder van colocatie- en connectiviteitsdiensten met het beste digitale ecosysteem.

NorthC streeft ernaar om in 2030 volledig CO2-neutraal te opereren. Dit doen we aan de hand van vier duurzame pijlers: 100% groene energie, modulair bouwen, groene waterstof en optimaal gebruikmaken van restwarmte van onze datacenters.

We opereren in het hart van de metropoolregio Amsterdam, maar ook in Rotterdam, Delft, Almere, Aalsmeer, Nieuwegein, Groningen en Eindhoven. We zijn dus altijd in de buurt en kennen de identiteit van de regio.

Die regionale binding vind je terug in onze naam. NorthC. Het noordwesten van Europa. De Noordzee, handel en economie. Maar NorthC staat ook voor onze kracht. Our true north, het interne kompas dat ons leidt naar succes en goed ondernemerschap. Het maakt ons daadkrachtig. In hoe we onze datacenters positioneren in de markt. In hoe we opereren. We laten ons niet leiden door anderen, maar werken vanuit onze eigen kracht. Snel en adequaat met oog voor onze klanten.



Locatie

NorthC Datacenters
1438AN Oude Meer Noord-Holland NL