Gallagher Europe

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Gallagher Europe
  • Groningen, Groningen

Gallagher begon met één boer die zijn Gallagher-ervaring met alle andere boeren wilde delen. Omdat hij heel erg onder de indruk was van de superieure prestaties van de innovatieve techniek van Gallagher. Vanaf die dag had hij nog maar één missie, elke boer zou een Gallagher moeten hebben om hetzelfde te ervaren. Nu, meer dan 40 jaar later, gaat Gallagher nog steeds door met deze missie. Totdat elke dierhouder in Europa een Gallagher heeft.

Het wereldmerk Gallagher wordt met trots vertegenwoordigd door Gallagher Europe B.V. Gallagher Europe B.V. werkt met 120 enthousiaste collegas en met meer dan 6000 dealers in alle Europese landen, verzenden dagelijks vanuit 3 centrale magazijnen 10.000 orderregels per week. Maar hoeveel we ook uitbreiden, één ding blijft onze missie: voor elke dierhouder een Gallagher.

Een klein bedrijf dat groot is geworden door overtuiging en passie, en dat is nog steeds de kern van ons DNA. Sinds 2014 hebben we processen geredesigned als omnichannel bedrijf, en we zijn nog niet klaar! De bouw van de uitbreiding van ons warehouse is bijna klaar en deze zal binnenkort, wellicht met jouw hulp, ingericht worden waardoor we nog efficiënter kunnen gaan werken.



Locatie

Gallagher Europe
9723AZ Groningen Groningen NL