Vivantus Makelaardij

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Vivantus Makelaardij
  • Purmerend, Noord-Holland

Hoekstra en Van Eck Makelaars, Hendriks Makelaardij, Brockhoff Makelaars, De Hypotheekshop, Hoekstra en Van Eck Verzekeringen, Petra De Kleermaeker Makelaardij, Schuitema Hoekstra en Van Eck, Thijssen Makelaardij, Beumer en Van Dorsten Makelaars vormen samen Vivantus: de grootste NVM full service woningmakelaar van Nederland. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf met ongeveer 250 medewerkers verdeeld over 39 makelaarskantoren, 20 Hypotheekshops en een verzekeringstak. Binnen Vivantus vinden klanten alle diensten op het gebied van makelaardij, hypotheken en verzekeringen. We zetten elke klant op de eerste plek. Continu zijn wij op zoek naar nieuwe middelen en media. Daarmee kunnen we de woningen als beste presenteren en onze medewerkers en klanten zoveel mogelijk ontzorgen en gemak bieden. Ter versterking van ons team bieden we nu deze vacature aan.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een team met 7 leuke collegas. Deze collegas staan klaar voor jou om je te helpen met vragen en leren je graag het vak. Het is een fijne werkplek waarbij de lijnen kort zijn, waardoor er snel geschakeld kan worden. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het boeken van de inkoopfacturen en de bankafschriften. Naast inboeken heb je ook een controlerende functie om de geboekte inkoopfacturen te controleren en ben je verantwoordelijk voor het uitzoeken van de tussenrekeningen. Ook verricht je de betalingen, ben je verantwoordelijk voor debiteurenbeheer en assisteer je bij de maandafsluiting. Alle klanten en leveranciers kunnen met vragen over facturen en/of betalingen terecht bij jou of jouw collegas. Deze vragen beantwoord je per telefoon of per mail. Het beheren van de FZ inbox behoort ook tot je takenpakket. Je rapporteert in deze functie aan de Financieel Manager.
Wat verwachten wij van jou

Je bent een proactieve en leergierige collega die graag een stapje extra wil zetten en open staat om nieuwe dingen te leren. Nauwkeurigheid is een competentie die onmisbaar is in deze functie. Daarnaast verwachten wij het volgende:

Klantvriendelijkheid;

32-40 uur beschikbaar;

mbo 4 werk- en denkniveau.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een interessante en dynamische functie bieden wij jou de mogelijkheid om te werken bij een leuke organisatie die altijd bezig is met vernieuwingen. Wij bieden een goed salaris dat past bij je functie en kwaliteiten. Wij omschrijven ons bedrijf als een inspirerende, open en informele werkomgeving. Wij zijn een ondernemende organisatie die je volop carrièrekansen biedt. Heb jij nog wensen om je verder te ontwikkelen? Dan bieden wij jou zeker deze mogelijkheden.

De Vivantus Groep staat ook voor gezelligheid. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er wordt genvesteerd in het team. Iedere medewerker heeft een persoonlijk team budget waarmee elk jaar leuke teamuitjes georganiseerd kunnen worden.

Daarnaast bieden wij:

pensioenregeling;

25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;

2 extra vrije dagen als je een kalenderjaar niet ziek bent geweest;

volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling middels een eigen Vivantus Academy;

aantrekkelijke personeelscondities op het gebied van ver- of aankoopbegeleiding en hypotheekbemiddeling én je profiteert tevens van een aantrekkelijk verzekeringsaanbod.

Wist je dat? Vivantus wordt beoordeeld met een 8 of hoger op de volgende punten!

Zinvol werk

Respectvolle behandeling door de leidinggevende

Plezierige collegas

Behulpzame collegas

Vertrouwen in collegas



Locatie

Vivantus Makelaardij
1441RG Purmerend Noord-Holland NL