AdVanced

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • AdVanced
  • Hilversum, Noord-Holland

Test engineer

Als test engineer stel je zelfstandig functionele en automatische testen op, werkt deze bij en voert deze uit. Je kijkt hierbij kritisch naar de behoefte en bepaalt welke testen er uitgevoerd moeten worden om de kwaliteit van de opgeleverde functionaliteit vast te stellen. Binnen de kaders van de test tooling voorschriften kan jij een gedegen advies geven aan het multidisciplinaire team.

Je stelt zelfstandig functionele tests op en voert ze uit, al dan niet geautomatiseerd
Je voert keten/koppelvlak testen uit
Je stelt kaders op en geeft het team richting wat op welke manier getest moet worden

Doorgroeimogelijkheden:

Bij AdVanced vinden wij continue ontwikkeling belangrijk. Groeien binnen je vakgebied hoort daar uiteraard bij. We hebben diverse communities waarbinnen kennis en kunde met elkaar wordt gedeeld en we met elkaar op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen.

Het volgen van trainingen en opleidingen wordt dan ook zeker gestimuleerd en gefaciliteerd. Dat doen wij zowel collectief in-house als individueel. Je kunt daarbij diverse certificaten behalen. Er zijn tevens mogelijkheden om door te stromen naar andere expertises, bijvoorbeeld van test engineer naar business consultant.

Je kunt daarnaast congressen en workshops volgen over je vakgebied. Jouw kennis en kunde wordt gedeeld en je spart met vakgenoten over de expertises binnen jullie vakgebied.

Werken bij AdVanced:

Ons team van consultants is ons bestaan. Dat is het al sinds de oprichting van AdVanced in 2000 en dat beseffen wij als geen ander. Via autonome groei bestaat ons team inmiddels uit ruim 75 consultants. Wij kennen al onze collegas en daar zijn wij uitermate trots op.

Wij zijn een IT-dienstverlener en wij doen dat met een enthousiaste en loyale groep mensen van ervaren en goed opgeleide consultants. Ze zijn daardoor ook altijd goed inzetbaar op alle denkbare IT-opdrachten. De lat ligt hoog, wij schuwen niets.

AdVanced vindt de werk- privébalans heel belangrijk en hecht veel waarde aan vitaliteit. Er worden vanuit de vitaliteit community veel sportactiviteiten gefaciliteerd en georganiseerd.



Locatie

AdVanced
1217HL Hilversum Noord-Holland NL