Devotas.nl

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Devotas.nl
  • Devotas.nl
  • Oud-Beijerland, Zuid-Holland

Devotas is een kleinschalige zorgonderneming die psychologische zorg levert aan kinderen, jeugdigen en volwassen. We bestaan uit zon 8 tot 10 werknemers. De organisatie bestaat sinds 2005.

Bedrijfscultuur:
Devotas is cliëntgericht en dat vraagt veel van onze creativiteit, kennis en zelfstandigheid. Daarin hebben we elkaar nodig als gespreks- en sparringspartner waar veiligheid, wederzijds respect en vertrouwen van grote meerwaarde is. Samen werken, samen ontwikkelen; Durven halen en brengen. Actiegericht; Op verantwoordelijke wijze, leren, durven, doen! Binnen onze organisatie bieden we prettige werklocaties, zowel voor de werknemers als voor cliënten om te kunnen ontvangen. We benaderen onze cliënten met respect; In schrijftaal formeel, in spreektaal meer informeel en altijd in overleg met de cliënt. We kleden ons semi-formeel; Noem het Business Casual.
Devotas is een organisatie in ontwikkeling, afgestemd op de vraag van haar cliënten en doorverwijzers. Tevens is Devotas een organisatie waar het mogelijk is om ook op persoonlijk level verder te kunnen ontwikkelen. Ieder jaar heeft de werknemer de gelegenheid een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen/ bij te werken, gericht op een meerjarenplan en worden er beoordelingsgesprekken gehouden. Er bestaan duidelijke werkkaders, waarbij veel vrijheid is in het indelen van de agenda en werkzaamheden. Wel dient er een passende productie behaald te worden om als organisatie gezond te blijven. Binnen de organisatie wordt slechts 1 maal per maand vergaderd en wordt er 2-wekelijks in teamverband uitgebreid MDO/ Intervisie gehouden. En hopen wij ieder jaar een uitje te organiseren met ons team, een teamdag of etentje. Ook onderling is er veel aandacht voor elkaar en kan er spontaan een borrelavondje ontstaan. Tijdens de maandelijkse intervisie is er aandacht voor verjaardagen en andere levensgebeurtenissen. Om zo ook op persoonlijk level aandacht te geven aan collegas.



Locatie

Devotas.nl https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5c357860b4c80ddd2d5d5a26f8daaa163820e642a26af3ee.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5c357860b4c80ddd2d5d5a26f8daaa163820e642a26af3ee.png
3262JK Oud-Beijerland Zuid-Holland NL