Camping Pittoresque

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Camping Pittoresque
  • Den Bosch, Noord-Brabant

Hoihoi,

Wij zijn Casper en Daniek, van Camping Pittoresque een familie camping aan rivier de Lot. In de regio de Averyon, in het plaatje saint - parthem. We zijn een camping met 43 plekken en 22 safaritenten. Met een zwembad en verschilde speelvelden.

In de zomer vakantie van 15 Juli t/m 27 augustus zijn wij nog opzoek naar 2 personen die een klein animatie programma willen draaien op de camping. Dat houdt in elke dag 1 groot spel of sport activiteit organiseren. Het gaat voornamelijk om Nederlandse kinderen, dus frans spreken is geen prio, wel mooi mee genomen nartuurlijk.

Veder werk je in de avonden een paar uurtjes mee in het camping restaurant. Drankjes uitlopen en bestelling opnemen. Ervering is geen pre, maar wel mooi genomen. Ook de zaterdag wissel dag vragen we jullie om hulp, om de tenten schoon te maken. Hierbij hebben we ook externe schoonmaak hulp, dus je hoeft niet bang te zijn dat alle tenten voor jullie zijn.

Wij zorgen voor kosten inwoning( in de vorm van een caravan) en de reis en een salaris in overleg. Uiteraard ben je ook een dag vrij en tussen door is er genoeg tijd om lekker te zwemmen of te ontspannen.

Heb je interesse of wil je meer informatie stuur ons dan een mail [email protected] of bel/sms/ whatsapp naar 0033681423764



Locatie

Camping Pittoresque
5237BB Den Bosch Noord-Brabant NL