VQ Advocaten

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • VQ Advocaten
  • Oud-Beijerland, Zuid-Holland

Letselschadejurist en/of letselschadeadvocaat (m/v) voor 32 tot 40 uur per week

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren letselschadejurist en/of letselschadeadvocaat (m/v) voor 32 tot 40 uur per week

Wie ben jij?
Je zet je voor 100% in voor je cliënten en behartigt hun belangen op een deskundige, professionele en pragmatische manier. Je behandelt zelfstandig de dossiers en stelt het belang van het slachtoffer voorop. Je schakelt zo nodig deskundigen in om vast te stellen hoe hoog de schade is en communiceert met de diverse partijen. Tenslotte zorg je ervoor dat je samen met de cliënt de zaak met een tevreden gevoel afsluit.

Wie zijn wij?
VQ advocaten is een laagdrempelig kantoor aan de rand van Oud-Beijerland. Een team van 6 advocaten en juristen werkt er, samen met het ondersteunend personeel, elke dag aan om hun cliënten op een professionele en betrokken manier bij te staan. Wij zijn actief op o.a. de rechtsgebieden letselschade, familierecht en arbeidsrecht. Wij stimuleren onze medewerkers om zich te specialiseren en daarvoor opleiding(en) te volgen om zo een goede kwaliteit van dienstverlening te kunnen geven. Daarbij blijven we oog houden voor een goede basis, waarbij er goede groeimogelijkheden zijn.

Functie-eisen
een afgeronde rechtenstudie
uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
ervaring in het zelfstandig behandelen van letselschadedossiers
lidmaatschap van de LSA en/of ASP is een pré
goede communicatieve vaardigheden
goede stressbestendigheid
een pragmatische en proactieve instelling

Enthousiast geworden? Stuur dan je brief met CV naar: [email protected]. Wij zien uit naar je sollicitatie! Is het zo dat je niet aan alle eisen voldoet, maar wel ervaring hebt en toe bent aan een nieuwe uitdaging? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.



Locatie

VQ Advocaten
3261PC Oud-Beijerland Zuid-Holland NL