Nissewijs

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Nissewijs
  • Spijkenisse, Zuid-Holland

Obs de Vogelenzang Obs Annie MG Schmidt maken deel uit van scholengroep Nissewijs, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Abbenbroek. De 6 locaties van onze scholen bevinden zich in Spijkenisse en liggen verspreid over de wijk Vogelenzang (Zuid en Noord Vriesland) en over de Maaswijk.
De school is een vitale school met zon 950 leerlingen.
We zijn een lerende organisatie en werken vanuit een gedeelde visie. Normen en waarden zijn de kracht van onze organisatie. We doen aan persoonlijk meesterschap en aan teamleren. Onze kernwaarden zijn SAMEN, PASSIE, GROEI LEF.
We richten ons op de brede ontwikkeling van kinderen en er wordt een basis gelegd van waaruit kinderen zich verder kunnen ontwikkelen tot zelfbewuste en zelfredzame jonge burgers. We hebben aandacht voor elkaar, voor elkaars verschillen en voor elkaars talenten. Samen halen we het beste uit onszelf. Buiten de reguliere groepen vind je bij ons een afdeling Leonardo voor Hoogbegaafde leerlingen, maar ook een didactische opvangklas voor leerlingen die binnen de reguliere groep niet echt mee kunnen komen. Voor elk kind kansen! Dat is wat wij nastreven.



Locatie

Nissewijs
3208AK Spijkenisse Zuid-Holland NL