KR8 Personal Training

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • KR8 Personal Training
  • Culemborg, Gelderland

KR8 Personal Training bestaat sinds eind 2018 en is gevestigd in Culemborg en Tiel. Ons team bestaat uit gedreven professionals die een passie hebben voor fitness, bewegen en sporten. Onze missie is om mensen te helpen fit en krachtig te worden. Dit doen wij door krachttraining op een leuke, maar uitdagende manier toe te passen. Als jij een passie hebt voor bewegen en fitness is dit de ideale plek.

Functieomschrijving

Als personal trainer bij KR8 Personal Training ga je zelfstandig te werk. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klanten. Dit uit zich in het begeleiden in de training, aanspreekpunt bij vragen en het verzorgen van je eigen planning. Als trainer zul je gaan trainen op twee locaties, Tiel en Culemborg.

Er zijn ook mogelijkheden om je takenpakket uit te breiden met taken zoals marketing of sales.

Culemborg

In Culemborg train je in een exclusieve studio. Er zijn 2 verdiepingen waarin je werkt met maximaal 3 trainers tegelijk. Er worden groepslessen gegeven en personal trainingen.

Wat zoeken wij?

- Wij zoeken een trainer met een afgeronde fitness opleiding.

- Minimale beschikbaarheid op 2 avonden en 1 zaterdag of zondag van 8.00 tot 12.00 uur

Waarom werken bij KR8 PT?
Wij zijn een jong bedrijf met een sterke visie om mensen te helpen. Wij zoeken mensen die een passie hebben om anderen te helpen. Wij zijn groeiend en zoeken trainers die mee willen groeien. Droom jij van het runnen van je eigen locatie? Dan kan dit! Waarom kies je nog meer voor ons?

Een gezellige werkplek met enthousiaste collegas
Een plek om te leren en jezelf verder te ontwikkelen met studies die vergoed worden.
Uitstekende arbeidsvoorwaarden
Een bedrijf wat groeit en waar plek is om initiatief te nemen.



Locatie

KR8 Personal Training
4104BE Culemborg Gelderland NL