Le Jardin

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Le Jardin
  • Utrecht, Utrecht

Bij Le Jardin is koken met groenten en kruiden ons uitgangspunt. Het liefst met groenten van het seizoen en laten ons inspireren door het product en complementeren dit met liefde, passie, vakkennis van de Franse keuken en zo nu en dan een mooi stukje vlees, vis of gevogelte. Niet voor niets zijn wij gekomen met de term; Groentenomie; de kunst van lekker eten en drinken met groenten als uitgangspunt.

Le Jardin biedt een persoonlijke, attente en gastvrije eetervaring voor gasten waarbij de middag of avond draait om Groentenomie. Vanuit jarenlange keukenervaring en serviceniveau van eetcafé tot sterrenzaak, is dit project geboren met passie, plezier en interesse voor ons vak. Le Jardin het bourgondische groente restaurant waar vakmanschap en gastheerschap boven aan de agenda staat.

Met ons jong en dynamisch team, heeft Le Jardin haarzelf inmiddels bewezen als geduchte speler in het horecalandschap. Waar ontwikkeling en kennis voorop staan met aandacht voor product en mens. Werken vooral met veel plezier voor datgene wat wij doen, waar wij eigen initiatief, ontwikkeling en een goede werk-privébalans belangrijk vinden.



Locatie

Le Jardin
3511LL Utrecht Utrecht NL