Kunststof Coatings Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Kunststof Coatings Nederland
  • Kunststof Coatings Nederland
  • Zevenhuizen (ZH), Zuid-Holland

Kunststof Coatings Nederland (KCN) is een klein wervelend MKB bedrijf bestaande uit een team van 10 medewerkers die dagelijks met elkaar allerlei verschillende oppervlakten voorbewerken en behandelen met speciale kunststof coating systemen waardoor wij de meest uiteenlopende 3D objecten, voertuigen, meubels, onderdelen etc voorzien van een levenslange en dus duurzame beschermlaag.
Door de grote diversiteit van onze klanten en behandelingen zijn wij op elkaars hulp en support aangewezen, van verkoop tot eind laag, want alleen zo kunnen wij kwaliteit leveren en veilig en met plezier werken.

KCN beschikt over 1200 m2 werkplaats met 3 verschillende coating-spuitcabines, een straalcabine, een groot buitenterrein, eigen opslag van materialen, en nette en frisse kantoor en werkruimtes. Jaarlijks maken wij met elkaar een omzet van 2.500.000 euro door het uitvoeren van allerlei coating opdrachten maar ook door het leveren van deze coatings aan verschillende bedrijven in Nederland en neemt de vraag vanuit andere Europese landen toe. Hiervoor importeren wij inmiddels al 20 jaar lang de succesvolle producten van Turbo Liner uit de USA en Tecnocoat uit Spanje.

Onze systemen zijn gebaseerd op een 2K hotspray techniek wat betekent dat wij met speciale spuitapparatuur onder hoge druk en temperatuur 2 komponenten airless verspuiten en die binnen enkele seconden reageren. Hierdoor brengen wij hele sterke, flexibel blijvende en direct drogende-reagerende lagen aan. Als pionier op dit gebied is KCN een bekende naam met goede referenties en is deze techniek nog steeds als zeer innovatief en spectaculair te omschrijven.

In de komende jaren zal de vraag naar duurzame kunststof coatings systemen alleen maar toenemen, mede vanwege het feit dat er sprake is van een economische verslechtering. Bedrijven zullen meer en meer investeren in duurzame producten en de overheid zal dit ook steeds meer stimuleren.
Wij willen en moeten dus kwalitatief hoogwaardige producten leveren en diensten verlenen op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde wijze om daarmee zowel aan de afnemers alsmede aan het bedrijf waarde toe te voegen.

Al met al zoeken wij dus nieuwe collegas met de juiste hands-on mentaliteit om ons team te versterken om zo met elkaar mooie dingen te maken en onze producten en diensten te verbeteren en zo onze toekomst als die van onze klanten te kunnen waarborgen. Onze slogan is dan ook niet voor niets Passion for Protection!



Locatie

Kunststof Coatings Nederland https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/208bed3398ace519f18a8c1f0e4ece48babe5a31bc7d622d.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/208bed3398ace519f18a8c1f0e4ece48babe5a31bc7d622d.png
2761BR Zevenhuizen (ZH) Zuid-Holland NL