Dedimo (ADHDcentraal)

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Dedimo (ADHDcentraal)
  • Dedimo (ADHDcentraal)
  • Utrecht, Utrecht

Dit zijn wij

ADHDcentraal is een innovatief expertisebureau binnen de GGZ met verschillende locaties door heel Nederland. De organisatie diagnosticeert en behandelt ADHD bij volwassenen. De cultuur binnen de organisatie is professioneel en klantgericht. Wij werken vanuit een goed gestructureerde organisatie en met een betrokken en vakkundig geschoold team. Het unieke van ADHDcentraal is dat de diagnostiek wordt verricht in één dag.

Onze ambitieuze organisatie staat volledig in dienst van de patiënt. Onze patiënten waarderen de toegankelijke en transparante manier van werken; de heldere onderbouwing van onze diagnostiek en de servicegerichtheid die zich bijvoorbeeld uit in de comfortabele wachtruimtes op onze locaties. Op Zorgkaartnederland.nl scoren wij momenteel een gemiddelde van 9.3!

Dit ben jij

Het doel van de functie is collegas proactief te faciliteren en administratief te ondersteunen. Daarnaast begeleidt de locatie assistent patiënten gedurende een diagnosedag. Hierbij wordt een proactieve signaleringsfunctie verwacht.
De locatie assistent werkt zelfstandig binnen het secretariaat en zorgt voor transparantie in zijn of haar werkzaamheden. Je geeft de locatiemanager en teamleider secretariaat inzicht in de voortgang en de daarbij bereikte resultaten.

De flex locatie assistent heeft geen vaste standplaats, maar is op vaste werkdagen inzetbaar op de verschillende locaties van ADHDcentraal. Het rooster hiervoor is, met uitzondering van ziekte en onverwachte afwezigheid van het huidige team, minimaal vier weken vooraf inzichtelijk. Onze werktijden zijn van 07:30 tot 16:00 uur of van 10:00 tot 18:30 uur. Je krijgt binnen deze tijden een uur reistijd in werktijd. Het kan dus zijn dat je in een gemiddelde werkweek een dag in Nijmegen late dienst hebt, een dag in Utrecht late dienst hebt en een dag in Zwolle vroege dienst hebt. Maar het kan ook zijn dat je een vakantie van een collega vervangt en daardoor drie weken achtereen op 1 locatie werkt. Het uitdagende aan deze functie is het omgaan met verschillende teams. Iedere locatie heeft iets unieks en het is aan jou om de locaties eigen te maken.

De werkzaamheden:
De locatie assistent levert een actieve bijdrage aan de diagnostiekdag en is een echte teamplayer. De werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van de telefoon, agendabeheer van de behandelaars en het inplannen van behandelingen. Ook verzorg je een deel van de administratieve afhandeling van de behandelingen, dit gebeurt met Medicore. Tijdens de diagnostiek dagen ben je verantwoordelijk voor het ontvangst en het op gemak stellen van de patiënten, het afnemen van een computer test en het verzorgen van faciliteiten, drankjes en lunch. Ook redigeer je brieven en sluit je medische dossiers. Je rapporteert en geeft inzicht aan de teamleider secretariaat van ADHDcentraal.

Dit breng je mee
Je hebt ervaring als (medisch) secretaresse of administratief medewerker en vindt het leuk om collegas proactief te faciliteren en administratief te ondersteunen;
Je bent oprecht genteresseerd in onze patiënten;
Je hebt een administratieve/secretariële opleiding afgerond op MBO+-niveau;
Je vindt het prettig om (regelmatig) te reizen met openbaar vervoer (OV business kaart inbegrepen), al onze locaties liggen in de buurt van het treinstation;
Je vindt het leuk om op wisselende locaties werkzaam te zijn;
Verder ben je vaardig in het verwerken van gegevens binnen een medisch software systeem (elektronisch patiënten dossier);
Je bent flexibel: je hebt incidenteel geen problemen met het maken van lange of wisselende dagen (bijv. bij ziekte en/of afwezigheid van je directe collega);
Je kunt goed samenwerken, hebt een oplossingsgerichte houding en je hebt ervaring in contact met patiënten;
Ook ben je daar waar nodig in staat tot zelfstandig handelen;
Je bent accuraat en stressbestendig, klantvriendelijk en representatief;
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Dit bieden wij

Wij bieden een uitdagende functie in een innovatieve, dynamische omgeving. Wij bieden een goed inwerkprogramma, een contract voor een bepaalde tijd van één jaar, met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform CAO GGZ FWG40. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een online leerplatform, studiebudget, een OV businesskaart, een mogelijkheid tot overnachten in een hotel (bij inzet locatie op afstand) en een eindejaarsuitkering.

Kennismaken?

Wil je meer informatie over deze vacature, wens je graag een vrijblijvende kennismaking of wil je eens zien hoe het er bij ons aan toe gaat? Je bent van harte welkom! Neem contact met één van onze recruiters op:
Brenda Bootsma +31 6 52 47 24 67 Mirjam van Golen +31 6 30 62 38 71
Direct enthousiast? Ga naar de website van Dedimo of ADHDcentraal en solliciteer direct via onze portal en NIET via Join. Jouw sollicitatie wordt dan in behandelng genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



Locatie

Dedimo (ADHDcentraal) https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0c66f7ca8e1553e94af339a8cfadcf2b45c749d87d87509e1bee314bd9fb.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0c66f7ca8e1553e94af339a8cfadcf2b45c749d87d87509e1bee314bd9fb.png
3512BM Utrecht Utrecht NL