Employr

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Employr
  • Employr
  • Etten-Leur, Noord-Brabant

Employr BV is een vooraanstaand recruitmentbureau dat zich richt op het samenbrengen van getalenteerde professionals en toonaangevende organisaties. Met een passie voor het vinden van de perfecte match en het bevorderen van succesvolle carrières, streven wij ernaar om zowel werkgevers als werkzoekenden te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Als recruitmentbureau begrijpen we dat het succes van een organisatie afhankelijk is van de kwaliteit van haar medewerkers. Daarom hebben we een uitgebreid netwerk van hooggekwalificeerde kandidaten opgebouwd, variërend van ervaren professionals tot jong talent. We streven ernaar om de unieke behoeften en cultuur van elke organisatie te begrijpen, zodat we de meest geschikte kandidaten kunnen selecteren die niet alleen over de vereiste vaardigheden beschikken, maar ook passen bij de kernwaarden van de organisatie.

Onze diensten omvatten het volledige wervingsproces, van het opstellen van vacatureteksten en het actief zoeken naar kandidaten tot het screenen van cvs, het uitvoeren van sollicitatiegesprekken en het begeleiden van het selectieproces. We nemen de tijd om de specifieke behoeften van onze klanten te begrijpen, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die voldoen aan hun verwachtingen en eisen.

Daarnaast investeren we in de ontwikkeling en groei van onze kandidaten door middel van loopbaanadvies en ondersteuning. We streven ernaar om een langetermijnrelatie op te bouwen met zowel werkgevers als kandidaten, waarbij we hun professionele groei en succes continu volgen en ondersteunen.

Bij Employr BV geloven we in transparantie, integriteit en professionaliteit. We handelen altijd met de hoogste ethische normen en zetten ons in voor eerlijke en gelijke kansen voor iedereen. Ons team van ervaren recruiters beschikt over diepgaande kennis van verschillende sectoren en markten, waardoor we in staat zijn om aan de diverse wervingsbehoeften van onze klanten te voldoen.

Als recruitmentbureau streven we naar uitmuntendheid in het vinden van de juiste persoon voor de juiste functie, en we streven ernaar om een waardevolle partner te zijn voor zowel werkgevers als werkzoekenden. Bij Employr BV zijn we gepassioneerd door het bouwen van succesvolle teams en het bijdragen aan de groei en ontwikkeling van individuen en organisaties.



Locatie

Employr https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6413be5eb67e14d1245dfc8b1691c02aa4e98e26be7ccd9e.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6413be5eb67e14d1245dfc8b1691c02aa4e98e26be7ccd9e.jpg
4879AV Etten-Leur Noord-Brabant NL