Kompas Publishing

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Kompas Publishing
  • Haarlem, Noord-Holland

Kantine / Schoonmaak medewerker (16-24 uur)

Kompas Publishing groeit! Zo hard dat we binnenkort gaan verhuizen naar een prachtig verbouwde kantoorvilla in Haarlem.

Voor dit pand zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en schoonmaakwerkzaamheden wil combineren met het klaarzetten van de lunch, boodschappen doet, helpt met borrels etc.

Wat wordt er van jou verwacht:
- Het schoonhouden van het pand; tafels afnemen, bureaus afnemen, toiletten schoonmaken, douche schoonmaken, wasjes draaien, handdoeken verwisselen, ramen lappen, koffiemachines schoonmaken, de keuken en bijbehorende apparaten eens goed onder handen nemen, zuigen, dweilen en meer van deze zaken.
- Het bestellen van boodschappen voor de lunch/voorraad/borrels/speciale
evenementen. Wij hebben een app bij Picnic waarmee je de boodschappen kunt bestellen, maar mogelijk gebeurt het ook weleens dat je erop uitgaat voor een boodschap.
- Verzorgen van de lunch, borrels, speciale evenementen (zoals ons paasontbijt). Als je het leuk vindt, zijn we ook blij als je hierover input geeft.
- Je bent woonachtig in Haarlem en omgeving. Ons pand zit bovenop de stad wat veel voordelen heeft, maar als nadeel dat er weinig gratis parkeergelegenheid
is. Iemand die niet van een auto afhankelijk is, zou daarom sterk de voorkeur genieten.

Wat bieden wij:
- Een baan die goed te combineren is met een druk leven. De uren zullen globaal tussen 10:00 14:00 uur zijn en van maandag t/m vrijdag.
- Je werkt op een prachtige locatie midden in de stad. Onze kantoorvilla is een pand uit 1910, maar is qua inrichting helemaal 2023. Alles is nieuw en fris en jij hebt daarmee de mogelijkheid om dit zo te houden (of te verbeteren zelfs) op een manier die bij jou past.
- Marktconform salaris, pensioen, 26 vakantiedagen (o.b.v. fulltime) en jouw verjaardag is een vrije dag, contract voor bepaalde tijd met zicht op onbepaalde tijd.
- Ons team is jong, dynamisch, open, positief en enthousiast. Je hebt een directe lijn met de Office Manager dus je staat er nooit alleen voor.
- We vinden het fijn als je met ons mee wilt denken over facilitaire verbeteringen. Als je taken ziet tijdens je werkzaamheden die je graag wil/kan oppakken kan dat in overleg met de Office Manager eventueel uitgebreid worden.

Zie jij jezelf al rondlopen in ons mooie pand? De dingen doen waar je onze medewerkers blij mee maakt?

Aarzel dan niet om te solliciteren!



Locatie

Kompas Publishing
2012ED Haarlem Noord-Holland NL