Unknown Group - Titaan

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Unknown Group - Titaan
  • Unknown Group - Titaan
  • Den Haag, Zuid-Holland

Titaan is een community waar impactgedreven ondernemers samenwerken om van de wereld een betere plek te maken. Titaan is de plek waar ondernemers elkaar kunnen inspireren, met elkaar in contact kunnen komen en zaken doen. Het hele jaar door heeft Titaan activiteiten van de wekelijkse Titaan Thursday tot onze jaarlijkse evenementen zoals de Get in the Ring Global Meetup and Impactfest. Titaan is een deel van de Unknown Group. Je vind ons aan de Binckhorst in Den Haag.

Wat doen we bij Titaan? Wij organiseren evenementen of belangrijke vergaderingen in onze creatieve ruimtes. Onze gasten komen werken, brainstormen, vergaderen, netwerken en de nieuwste business en innovatieve concepten op de markt zetten. Wij zorgen voor de lunch, koffie, vergaderarrangementen en borrels. Als horeca medewerker help je mee met al deze taken!

Functie-eisen
Wat bieden we jou als allround horeca medewerker?

Een informele en ondernemende werkomgeving in een team dat betrokken is, streeft naar impact en waar een gezellige, maar efficiënte samenwerking topprioriteit is.
De kans om je netwerk uit te breiden met ondernemers uit o.a. startups, scale-ups en corporates.
Een omgeving waar je snel verantwoordelijkheden krijgt en de kans je op verschillende vlakken (zowel werk als persoonlijk) te ontwikkelen.
Een marktconform salaris.


Wat zoeken we in jou als allround horeca medewerker?

Woonachtig is in Den Haag of omstreken;
Ervaring heeft in een relevante rol;
Een afgeronde MBO of hoger opleiding heeft;
Fulltime beschikbaar is;
Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
Zelfstandig, flexibel, stressbestendig en klantgericht is;
Goed kan samenwerken met anderen;
Een proactieve werkhouding heeft en initiatief neemt om het beste uit het werk, jezelf en de mensen uit je omgeving te halen;
Enthousiast en gepassioneerd is om onze ondernemende locatie naar een volgend niveau te tillen;
Denkt in oplossingen in plaats van problemen?



Locatie

Unknown Group - Titaan https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5a87424ba84f9c10ff6f82e97d738668c8fd6b1212b18aa8.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5a87424ba84f9c10ff6f82e97d738668c8fd6b1212b18aa8.png
2516AG Den Haag Zuid-Holland NL