AsklepiosZorg

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • AsklepiosZorg
  • Den Haag, Zuid-Holland

Asklepios Zorg richt zich sinds 2019 op de flexibele en effectieve inzet van gekwalificeerde zorgprofessionals. Als oprichters hebben wij ruim 15 jaar ervaring als zorgprofessional en weten daarom hoe belangrijk het is om de juiste persoon op de juiste plaats te hebben. Omdat de mens achter de professional het verschil maakt, hechten wij aan een persoonlijke benadering van zowel opdrachtgevers als zorgprofessionals.

Wij zijn gespecialiseerd in algemene verpleegkundige zorg, psychiatrische zorg, dialysezorg . We beschikken over een breed netwerk van zorgprofessionals. Wij zoeken naar de beste mensen. We begeleiden hen in de opdrachten bij onze opdrachtgevers en gaan een duurzame samenwerking aan.

Wijn zijn op zoek naar zzpers in de zorg voor een opdracht in de regio zuid Holland.
Functietitel: Verpleegkundig specialist GGZ
Periode: per direct tot 16-07-2023 (verlenging in overleg)
Beschikbaarheid: 24 uur per week

De functieomschrijving:
Je biedt zorg aan cliënten met ernstige psychiatrische problematiek en middelenmisbruik. Als verpleegkundig specialist begeleid je patiënten door middel van een behandelplan in samenwerking met andere disciplines. Je bent zowel betrokken bij de diagnose als behandeling van de cliënten. Je hebt ook een belangrijke rol in adviseren van collegas en collegae behandelaren. Samen met het team bied je cliënten herstelgerichte zorg om ervoor te zorgen dat de cliënten meer regie krijgen over hun eigen leven doormiddel van zelfstandigheid, zelfwaardering, werk/dagbesteding etc.

Wat wordt er van je gevraagd?
-Inschrijving BIG en RGS register
-Denkwijze vanuit herstelgerichte zorg
-Affiniteit met cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen en verslavingen



Locatie

AsklepiosZorg
2561SP Den Haag Zuid-Holland NL