Hello Marketing

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Hello Marketing
  • Oosterhout (NB), Noord-Brabant

Vacature Online Marketing medewerker

We Are Hiring!

Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste, leergierige collega die van aanpakken weet en minimaal 24 uur per week beschikbaar is.

Wat ga je doen?

Je gaat meehelpen de vindbaarheid van onze klanten online te verbeteren. Achter Online Marketing en die vindbaarheid gaat een strategie schuil. We werken samen met een groot aantal partners met meer dan 10.000 websites. Deze websites maken onderdeel uit van die strategie. Je gaat in overleg met onze partners specifieke content op de websites plaatsen: linkjes en blogs over onze klanten. Hiervoor heb je contact met de partners waar we mee samen werken. Je schrijft ook korte blogs voor deze websites.
Daarnaast plaats je teksten en linkjes op websites en geven we je de mogelijkheid om ook te leren om zelf websites te maken.

Je bent verantwoordelijk voor de social mediaplanning van onze klanten en zorgt ervoor dat de posts ingepland worden en dat er interactie plaatsvindt op de social mediakanalen. Daarnaast wil je je verder verdiepen in social media.

Je maakt offertes voor toekomstige klanten en analyses voor onze huidige klanten. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen.

Kortom, een hele diverse functie waar alles in mogelijk is.

Wat verwachten we van jou?

We zoeken iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en parttime aan de slag wil gaan. Je bent leergierig, sociaal, proactief en kunt snel schakelen. Je hebt interesse in het vakgebied en staat open voor zelfontwikkeling. Je kan bijsturen waar nodig en goed zelfstandig werken. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een pré omdat je continue met onze klanten en partners in contact bent.

Je hoeft nog geen ervaring te hebben in Online Marketing, we verwachten dat je interesse hebt in het vakgebied Online Marketing en dat je het vak wilt leren. Daarnaast houd je van wraps tijdens de lunch, zijn stroopwafels als ontbijt prima en vind je humor in een vacature-tekst overdreven.

Wat mag je van ons verwachten?

We hebben een fijn kantoor waar een werkplek voor je is ingericht. We werken graag samen op kantoor gezellig en efficiënt, maar eventueel thuiswerken is ook mogelijk.
We leren je graag meer over Online Marketing en de software daarachter.
We zijn op zoek naar iemand die ongeveer drie dagen in de week beschikbaar is. Uren en dagen zijn in overleg.

Wie zijn we?

Hello Marketing is een jong en dynamisch Online Marketing bureau. We houden ons bezig met het opzetten van Online marketingcampagnes, het optimaliseren van de vindbaarheid in Google en het realiseren van E-commerce platforms en websites.
We zijn een bedrijf waar je veel kunt leren. We nemen je graag mee in de wereld van Online Marketing, zodat je zelf ook meer leert over SEO en SEA en het ontwikkelen van websites.


Solliciteer direct door je CV en motivatie te sturen naar [email protected]

Heb je nog vragen over de vacature? Mail gerust naar [email protected]



Locatie

Hello Marketing
4902NS Oosterhout (NB) Noord-Brabant NL