Scotch Whisky Investments

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Scotch Whisky Investments
  • Sassenheim, Zuid-Holland

Scotch Whisky Investment (SWI), onderdeel van handelsonderneming Scotch Whisky International BV en onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), richt zich op het aanbieden van Scotch Single Malt whisky als beleggingsobject. De Schotse whiskymarkt groeit al jaren zeer sterk qua vraag en daarbinnen is met name de premium categorie Single Malt meer dan 20 jaar oud, gezien de schaarste, kwaliteit en het unieke karakter, voor veel beleggers een bijzonder product geworden waar een goed financieel rendement behaald kan worden.

SWI is de afgelopen jaren zeer sterk gegroeid en heeft inmiddels internationaal zon 56 medewerkers. Het hoofdkantoor is momenteel gevestigd in Sassenheim Nederland en daarnaast zijn er verkoopkantoren in België en Montenegro en zijn de operationele whiskyfaciliteiten voor botteling en opslag gevestigd in Schotland. De ambities van Schotland zijn hoog. Met de bouw van 28 magazijnen, bottelarijen en een kantoor wordt de operationele capaciteit in Glenrothes de komende jaren sterk uitgebreid. Daarnaast zal op termijn ons nieuwe hoofdkantoor in Falkland worden gebouwd en zal Sassenheim ondersteunen.

Werken bij SWI betekent deel uitmaken van één grote familie met de gemeenschappelijke passie voor whisky-investeringen! Onze communicatielijnen zijn kort en onze deuren staan open. We heten iedereen van harte welkom. We houden niet van hiërarchie, maar we werken graag met mensen die verantwoordelijkheid en eigenaarschap nemen voor hun taken en die ideeën delen en met doordachte voorstellen komen. Iedereen heeft een stem en wederzijds respect is ons uitgangspunt. Naast hard werken is er ook volop ruimte om samen te genieten en te lachen, vooral tijdens onze volledig verzorgde lunch en donderdagmiddagborrel. Professionaliteit, gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen voor onze producten en klanten, maar ook voor onze medewerkers.



Locatie

Scotch Whisky Investments
2172HV Sassenheim Zuid-Holland NL