spaarnewerkt.nl

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • spaarnewerkt.nl
  • Heemstede, Noord-Holland

Spaarne Werkt is het participatiebedrijf van de regio Zuid-Kennemerland. Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt schakelen wij tussen ontwikkelen, leren en werken. Ons doel: hen volwaardig mee laten doen op de arbeidsmarkt. Bij ons werken is meer dan gewoon werken. Je kunt bijdragen aan onze maatschappelijke functie: mens en werk verbinden.
We zijn een kleurrijke en diverse organisatie die in een beperking geen beperking ziet. We geloven dat iedereen talenten bezit om te kunnen werken. Spaarne Werkt is een plek waar mensen verder kunnen leren en ontwikkelen. Wij kijken altijd naar wat er wèl kan. Zo vinden wij voor iedereen een passende werkplek bij een reguliere werkgever, bij een van onze eigen bedrijven of op een beschutte werkplek.
Ons bedrijf biedt een breed scala aan verschillend werk, zoals in onze kringloopwarenhuizen Snuffelmug, postbedrijf Business Post Haarlem, leerwerkrestaurants De Ripper en De Kloosterkeuken, het schoonmaak- en groenbedrijf, onze grote productieomgeving en nog veel meer. Bij ons bedrijf werken 900 medewerkers. Daarnaast helpen wij 700 kandidaten per jaar aan betaald werk bij werkgevers.



Locatie

spaarnewerkt.nl
2102LS Heemstede Noord-Holland NL