Webcubes

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Webcubes
  • Huizen, Noord-Holland

Webcubes is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf, opgericht in 2017, gespecialiseerd in het beheer van prominente aanbiedingsplatforms zoals Aanbiedingenfolders.nl. Met ons hoofdkantoor gevestigd in Huizen, is de website inmiddels actief en succesvol in 11 verschillende landen.

Ons streven is om zowel onze zakelijke klanten als onze eindgebruikers een onovertroffen niveau van service te bieden. We verzamelen en ordenen alle retailaanbiedingen en folders en zorgen ervoor dat deze eenvoudig doorzoekbaar en toegankelijk zijn voor consumenten.

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op openheid, inclusiviteit en samenwerking, waarbij iedere medewerker wordt aangemoedigd om ideeën te delen, verantwoordelijkheden op zich te nemen en professioneel te groeien binnen hun rol.

Bij Webcubes staan we voor innovatie, kwaliteit en uitmuntendheid in al onze werkzaamheden. Met de ambitie om de retailervaring continu te innoveren en te verbeteren, blijven we ons onverminderd inzetten om de best mogelijke speler in ons vakgebied te zijn.



Locatie

Webcubes
1273JS Huizen Noord-Holland NL