Dampie

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Dampie
  • Oosterhout (NB), Noord-Brabant

Functiebeschrijving
Krijg jij energie van het coachen van een team en het aansturen op het behalen van commerciële resultaten? Wordt dan Storemanager bij Leen Bakker!


Hoe ziet je dag eruit?
Als Storemanager geef je leiding aan jouw team bestaande uit 12 tot 20 collegas stuk voor stuk mensen waar wij trots op zijn en vertrouwen in hebben. Daarnaast weet je veel van klanten. Wat zij van een winkel als de onze verwachten en hoe jij dat met jouw team kunt overtreffen. En wat je niet weet, daar probeer je achter te komen. Door data te analyseren of met klanten te praten. Naast het aansturen van jouw team kan het ook zijn dat je zelf meedraait op de winkelvloer zodat iedere klant snel geholpen kan worden en de winkel er fantastisch uitziet.


Wat maakt dit een leuke baan?
Je krijgt energie van het helpen van klanten en ervaart een kick van het behalen van goede resultaten. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je beschikt over commercieel inzicht. Daarbij is resultaatgericht werken je tweede natuur.
Samenwerken is de sleutel tot succes en jij weet jouw team hierin te sturen en motiveren. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je naadloos aanvoelt waar je team behoefte aan heeft, dat je ervoor zorgt dat ze zich blijven ontwikkelen en dat je hen met plezier coacht. Naast het aansturen van jouw team zorg je ook voor een gezellige -en collegiale sfeer in de winkel.



Wat krijg je nog meer van ons?
Een zeer goed salaris tussen 2844,- en 3532,- bruto per maand o.b.v. 37 uur per week;
Reiskosten vergoeding;
De kans om jezelf verder te ontwikkelen en diverse doorgroeimogelijkheden;
Een functie met een grote verantwoordelijkheid waarin we ondernemerschap stimuleren;
15% personeelskorting bij Leen Bakker én Kwantum.


Mocht uw interesse hierdoor gewekt zijn mail uw C.V. dan naar [email protected]



Locatie

Dampie
4904SV Oosterhout (NB) Noord-Brabant NL