HighQ

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

HighQ
  • HighQ
  • Kamerik, Utrecht

HighQ beweegt al bijna dertig jaar mee in de dynamische wereld van finance. Onze kracht zit in het samen doen. Samen met onze Finance professionals - Consultants - Freelancers - Partners en opdrachtgevers

Vanuit onze karakteristieke boerderij in het groene hart werken we samen met veel plezier aan de beste oplossingen voor financiële vraagstukken. En we gaan samen om de tafel om ons verder te ontwikkelen en te groeien.

Van toen...

Directeur Peter van Herk is al vanaf de start bij HighQ betrokken. Hij richtte samen met zijn toenmalige businesspartners in 1992 het bedrijf Van Herk Van Winden op, voorloper van het huidige HighQ. De eerste kernwaarde van HighQ stamt al uit deze periode: Gezond Boeren Verstand.

In de afgelopen decennia groeide het interimbedrijf uit tot de volwassen organisatie van nu. Na een paar jaar onder de vlag van K+V te hebben gewerkt, kreeg HighQ in 2005 haar huidige krachtige naam. In 2018 is HighQ vanuit het monumentale pand in het centrum van Woerden verhuisd naar onze sfeervolle boerderij in Kamerik. De ideale plek om vanuit het groene hart ons gezonde boerenverstand in te zetten!

Tot nu...

Met de groei van HighQ zijn ook de kernwaarden uitgebreid naar betrouwbaarheid, gezond boerenverstand, plezier in het werk, vrijheid en altijd op zoek naar persoonlijke ontwikkeling. En die waarden zie je bij HighQ in alles terug!

Bij HighQ kijken we niet alleen naar de cijfers, maar juist ook naar de personen achter de cijfers. We investeren veel in de ontwikkelingen van onze finance professionals. Zo gaan alle HighQers aan tafel bij onze HighQ Academy en schuiven onze jongste HighQers aan bij het HighQ Young Talent Program. We organiseren opleidingen en trainingen en zitten rond de tafel voor vakinhoudelijke bijeenkomsten en themasessies. Daarnaast tafelen we graag na bij onze borrels, fun events en ons jaarlijkse uitje!

Vanuit het groene hart werken we graag samen met onze freelancers, opdrachtgevers en partners. We organiseren netwerkborrels en rondetafelsessies om kennis te delen. En we bieden al onze relaties de mogelijkheid om aan te schuiven bij onze HighQ Academy. Omdat we bij HighQ weten dat als je je goed voelt en bijblijft, je het beste functioneert.

HighQ brengt finance verder!



Locatie

HighQ https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4d65c570b6e0a2205ff81ee39aff468b5d5fb4dc9ea2cdf212eca035fca5.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4d65c570b6e0a2205ff81ee39aff468b5d5fb4dc9ea2cdf212eca035fca5.jpg
Kamerik Utrecht NL