ManEngenius

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ManEngenius
  • ManEngenius
  • Hoofddorp, Noord-Holland

ManEngenius
De energietransitie brengt uitdagende vraagstukken met zich mee, voor zowel de private als publieke sector. Zo zijn er bijvoorbeeld regionale energiestrategieën opgesteld, liggen plannen klaar voor de realisatie van verschillende aardgasvrije wijken en hoe om te gaan met de netcongestie in verschillende gebieden. In een overspannen markt en zeker binnen de energietransitie, is het een uitdaging kennis en ervaring voor de uitvoer van dit soort projecten tijdig beschikbaar te hebben.

Visie op de energietransitie
In de visie van ManEngenius versnellen we de energietransitie op het moment dat we de juiste kennis, op het juiste moment beschikbaar hebben. Projecten lopen nog te vaak vertraging op! Het plan is gemaakt, maar de mensen voor de uitvoer zijn nog niet gevonden. Daar bieden onze projectmanagers de oplossing voor. Onze projectmanagers staan dagelijks in contact met onze opdrachtgevers en de markt. Hierdoor weten ze wat er speelt, welke uitdagingen er liggen en welke kennis benodigd is. ManEngenius zorgt er op deze wijze voor dat collegas tijdig en in hun kracht op projecten worden ingezet.



Locatie

ManEngenius https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1c8ce6f96ebfc5f76b2418b5b89bc4aa3eef9e19cd5cd597.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1c8ce6f96ebfc5f76b2418b5b89bc4aa3eef9e19cd5cd597.jpg
2132DX Hoofddorp Noord-Holland NL