Klaassen Total Services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Klaassen Total Services
  • Helmond, Noord-Brabant

Parkeerbeheerder gezocht . (maandag t/m vrijdag 29 uur per week)

Ben jij iemand die graag zelfstandig werkt, houdt van afwisseling en het leuk vind om problemen op te lossen maar ook om te voorkomen dan is Parkeerbeheerder wat voor jouw! Klaassen Total Services is een jong bedrijf waar we werken met parkeerbeheerders, toezichthouders, receptionisten en huismeesters. Klanttevredenheid, dienstbaarheid, zelfstandigheid en probleem oplossend denken is daarom een vereiste binnen het werk. Persoonlijke aandacht voor de medewerkers en klanten vinden wij erg belangrijk.

Functieomschrijving:

Je houd als parkeerbeheerder toezicht op de garage waarbij je let op de werking van de garageapparatuur zoals deuren, speedgates, slagbomen, verlichting en de vol/vrij bordjes. Daarnaast zie je erop toe dat de gebruiksvoorwaarden van de gebruikers van de garage wordt na geleefd en de veiligheid van parkeerders en geparkeerde autos. Je bent een aanspreekpunt voor de gebruikers van de garage. Onderhoudswerkzaamheden in de garage behoren tot je dagelijkse bezigheden waaronder: het schoonhouden van de garage, controleren van de ticketmachine en aanvullen, klein technische onderhoud van de apparatuur, storingen voorkomen en verhelpen. Zorgen voor cordinatie en controle van werkzaamheden door derden aan onderhoud van de garage.

Werktijden:

Maandag: 08:30 t/m 14:30

Dinsdag: 08:30 t/m 14:30

Woensdag: 08:30 t/m 13:30

Donderdag: 08:30 t/m 14:30

Vrijdag: 08:30 t/m 14:30

Kom jij uit de regio Haarlem ben je betrokken, beschik je over technische vaardigheden en kun je werken met de computer dan zijn wij naar jouw opzoek!

Enthousiast geworden?

Laat ons het weten!! mail ons!!

Soort dienstverband: Bepaalde Tijd

Soort dienstverband: Deeltijd

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime
Parttime uren: 29 per week

Salaris: 11,00 - 14,00 per uur

Rooster:

Dagdienst
ma-vr
Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Kerstpakket
Pensioen
Reiskostenvergoeding
Soorten aanvullende vergoedingen:

13e maand
Vakantiegeld
Werklocatie: Fysiek



Locatie

Klaassen Total Services
5706LH Helmond Noord-Brabant NL