De Amsterdamse Geboortepraktijk

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • De Amsterdamse Geboortepraktijk
  • Amsterdam, Noord-Holland

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een essentiële bijdrage kunt leveren aan het ondersteunen van aanstaande ouders tijdens hun zwangerschap? Heb je affiniteit met de verloskundige zorg en sta je bekend om je vriendelijke en empathische karakter? Dan is deze vacature als praktijk assistent bij onze verloskundigenpraktijk in Amsterdam West iets voor jou!
Als praktijk assistent ben je het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Jouw vriendelijke en professionele houding zorgt ervoor dat ze zich direct op hun gemak voelen. Je neemt de telefoon aan, plant afspraken in en beantwoordt vragen. Je zorgt ervoor dat de administratieve processen soepel verlopen, zoals het bijhouden van cliëntendossiers. Ook draag je zorg voor het beheren van voorraden en het bestellen van nieuwe materialen indien nodig.
Wij zijn een kleinschalige praktijk waar persoonlijke zorg en aandacht hoog in het vaandel staan. Daarom zoeken we naar iemand die uitblinkt in klantgerichtheid en oog heeft voor detail. Je werkt nauw samen met ons hechte team van verloskundigen en draagt bij aan een positieve ervaring voor onze cliënten.

Functievereisten:
Minimaal MBO-niveau met relevante werkervaring, bij voorkeur in de medische of zorgsector.
Uitstekende communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling.
Organisatorisch vermogen en het vermogen om prioriteiten te stellen.
Een empathisch en vriendelijk karakter.
Bekendheid met administratieve processen en computerprogrammas.

Wij bieden een uitdagende functie binnen een warme en betrokken verloskundige praktijk. Je hebt de kans om nauw samen te werken met professionals in de verloskundige zorg en waardevolle ervaring op te doen in deze sector. Het betreft een parttime functie (16 uur per week) die je vanuit huis uitvoert.



Locatie

De Amsterdamse Geboortepraktijk
1066EC Amsterdam Noord-Holland NL