Matrix Meesters

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Matrix Meesters
  • Matrix Meesters
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Over Matrix Meesters:
Wat informatie over Matrix Meesters. Dit is een jong consultancybureau voor businessanalisten. De oprichters hebben zelf vele jaren ervaring als businessanalist en willen de komende jaren groeien naar een mooi, groter bureau met meerdere professionele businessanalisten.

De werkcultuur is informeel intern, maar wel met ambitie om te blijven leren en beter te worden, en belangrijk om elkaar te helpen. We vinden het belangrijk dat je goed aansluitende en uitdagende opdrachten hebt, gericht op kwaliteit en niet alleen maar zoveel mogelijk uren. Balans in werk-privé is belangrijk, ook voor het beste resultaat. Matrix Meesters wil ervoor zorgen dat een collega altijd kan kiezen uit verschillende opdrachten en iets doet wat hij of zij ook echt leuk vindt.
Het kantoor is modern met een leuke sfeer en veel voorzieningen, zoals een restaurant, gameroom en fitness. Het gaat om een campus met diverse bedrijven in de gebouwen. Onze opdrachten zijn echt gericht op de functie van businessanalist, dus het verbeteren van processen, dataflows, automatisering en implementatie van diverse softwaretools en datawarehouses.

Daarnaast heeft Matrix Meesters de ambitie om uit te blinken in het Microsoft Power Platform-pakket, omdat we geloven dat lowcode-automatiseringsoplossingen in combinatie met AI van grote toegevoegde waarde kunnen zijn voor elke organisatie. Hiervoor biedt Matrix Meesters ook trainingen en cursussen aan om de interne kennis te versterken.

Missie: Onze missie is simpel: Maak het Makkelijk. Dit betekent minder kosten, minder tijd, meer efficiëntie en overzicht, minder zorgen en meer ruimte voor wat echt belangrijk is. Wij geloven dat door het vereenvoudigen van complexe processen en systemen, we de wereld kunnen helpen om beter te functioneren en mee te groeien met nieuwe ontwikkelingen. Onze taak is om complexiteit te bestrijden en de wereld makkelijker te maken, zodat deze leefbaar, betaalbaar, verantwoord en inzichtelijk blijft.

Ontwikkelingen waar wij op inspelen: Grenzen vervagen en afstanden worden minder belangrijk. Dit komt doordat de wereld steeds meer verbonden raakt en samenwerking over grenzen heen steeds vaker voorkomt. We verwachten moeiteloze service, directe beschikbaarheid en perfecte dienstverlening. Dit vraagt om slimme systemen die deze complexiteit aankunnen. De vergrijzing zorgt voor minder mensen op de arbeidsmarkt en een verschuiving in de samenstelling daarvan.

Visie: Matrix Meesters draagt de taak Maak het Makkelijk op aan onze helden binnen de overheid en bedrijven. Dit zijn de mensen die zich inzetten voor een betere wereld en bereid zijn om complexiteit aan te pakken. Wij zijn er om hen te helpen en te begeleiden bij het vereenvoudigen van hun organisatie en processen. Onze Matrix Meesters zijn experts in het vereenvoudigen van complexe systemen en beschikken over de kennis en vaardigheden om data om te zetten in concrete oplossingen. Wij voorzien onze helden van tools en software om de complexiteit te verminderen en inzicht te geven in de prestaties van de organisatie. Matrix Meesters roept iedereen op om gehoor te geven aan onze oproep en mee te werken aan Maak het Makkelijk. Beslissers in organisaties hebben de kans om de wereld beter te maken en wij zijn hun gids in dit proces. Door samen te werken kunnen we de organisatie stuurbaar maken op basis van data en de wereld makkelijker en beter maken.



Locatie

Matrix Meesters https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b801876da04f5c616171dc253e10840a79efabc1d143d2bd.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b801876da04f5c616171dc253e10840a79efabc1d143d2bd.png
2908AA Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL