Adamasgroep

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Adamasgroep
  • Adamasgroep
  • Arnhem, Gelderland

Er is geen reserve planeet, en dat terwijl we hard op weg zijn deze planeet onherstelbaar te beschadigen. De hoogste tijd voor actie dus. En in die actie loopt Adamasgroep voorop. Als ingenieurs- en adviesbureau focussen wij op het optimaal integreren van duurzaamheid in de bouw. En daarin gaan we ver. Van de gebruikte bouwmaterialen, het toegepaste luchtverversingsysteem tot aan het aandragen van maatregelen voor lokale natuurwaarden.

De dingen anders dan anders doen. Ook als iedereen denkt dat het maar op één manier kan. Dat is onze aanpak. Pragmatisch, creatief en vooruitstrevend: die eigenschappen behoren tot onze basisuitrusting. Wij zijn puzzelaars, onderzoekers en omdenkers. Geen hedendaags vraagstuk gaat ons te ver. Binnen ons hechte team heeft elke collega wel één of meerdere specialismen. Samen vormen we een sterk kennis front.

Je werkt in een relaxte omgeving waar iedereen liever in een spijkerbroek loopt dan in een pantalon. Gezamenlijk onze successen vieren vindt Adamasgroep ook belangrijk. Regelmatig breken we even los uit het kantoorleven tijdens een potje tafelvoetbal of tennis en elke vrijdagmiddag sluiten we de week af met een gezellige borrel.



Locatie

Adamasgroep https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ae2a831e9d1983b662bb16cdb368fc187d4cb7080a5ac0e8.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ae2a831e9d1983b662bb16cdb368fc187d4cb7080a5ac0e8.png
6825MH Arnhem Gelderland NL