lab21

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

lab21
  • lab21
  • Amersfoort, Utrecht

Wat is LAB21?

Lab21 is de snelst groeiende omnichannel speler in de Nederlandse woninginrichtingsmarkt, met 15 winkels. Ons streven is om een combinatie van vakspecialistische service te bieden tegen betaalbare prijzen, vergelijkbaar met bouwmarkten. Als moderne retailorganisatie leggen we sterk de nadruk op online ondersteuning van onze fysieke winkels.

Met een breed en commercieel productportfolio, waarvan een deel in eigen beheer wordt geproduceerd en aangevuld wordt met producten van gerenommeerde merken, streven we ernaar om onze klanten een optimale productmix te bieden.

Hoe doen we het?

Door een strikte scheiding van functionaliteit tussen het hoofdkantoor en de winkels is Lab21 een zeer efficiënte organisatie. Het hoofdkantoor richt zich met een hoog niveau van automatisering op alle backofficeprocessen, terwijl de winkels zich volledig bezighouden met commerciële activiteiten, ondersteund door een sterke centrale marketingafdeling. Onze verkopers zijn dus volledig gericht op de klant en worden volledig ontlast van logistiek, aftersales, service en cordinerende taken. Op deze manier is onze organisatie lean en mean, en heeft het een grote schaalbaarheid. Door lage overheadkosten kunnen onze klanten profiteren van zeer scherpe prijzen en tarieven.

Lab21 koopt altijd rechtstreeks en op grote schaal in bij de bron. Hierdoor verkorten we de waardeketen en maken we het eenvoudiger, wat resulteert in interessantere prijzen voor onze klanten. In tegenstelling tot bouwmarkten zijn wij gespecialiseerd in vloeren. De kennis van onze inkoper (tevens directeur) op het gebied van supply chain is van een hoger niveau dan die van een jonge inkoper bij een internationale bouwmarktketen, die slechts twee jaar in die functie blijft vanwege zijn carrièreontwikkeling.

Lab21 vestigt zich altijd op B- of C-locaties, waardoor de huurkosten laag blijven. De klanten betalen dus niet voor onnodig hoge kosten. Bij Lab21 zeggen we: De klant is geen koning, de klant is onze familie. We proberen altijd de meest geschikte vloer te kiezen voor de klant in plaats van simpelweg de duurste vloer te verkopen.

Wij geloven sterk dat goede dienstverlening gebaseerd is op betrouwbare informatie. Daarom investeren we aanzienlijk in ICT-systemen om onze service en communicatie met klanten te optimaliseren. We behandelen elke order als een individueel project met als doel de klant te ontzorgen. Bij een verbouwing en/of verhuizing ervaart de klant al genoeg stress. Wij zorgen ervoor dat de vloer en alle voorbereidende werkzaamheden goed gepland en just-in-time uitgevoerd worden. Dit vereist uitstekend projectmanagement en cordinatie, vooral omdat er vaak externe partijen zoals leveranciers en transporteurs bij betrokken zijn. Daarom investeren we in continue procesoptimalisatie.

Een tevreden klant is onze grootste voldoening, elke dag opnieuw.

Onze ambitie
Lab21 is ambitieus. We zien dat onze formule succesvol is en het aantal klanten jaar na jaar sterk groeit. We streven ernaar om de beste te zijn en te blijven in onze markt.

We geloven sterk in de schaalbaarheid en globaliteit van onze formule, en daarom willen we onze activiteiten uitbreiden naar alle landen binnen de Europese Unie, naast ons succes in Nederland. We zijn vastbesloten om onze positie te versterken en te groeien, en we zijn ervan overtuigd dat onze aanpak en productaanbod aantrekkelijk zijn voor klanten in diverse Europese markten.



Locatie

lab21 https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3d8e14fc4f909451f542d775f794d4d608637f26b798e6ed6bdf2489d7e8.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3d8e14fc4f909451f542d775f794d4d608637f26b798e6ed6bdf2489d7e8.png
Amersfoort Utrecht NL