Expleo

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Expleo
  • Expleo
  • Utrecht, Utrecht

Expleo Nederland is een trusted advisor en Quality Partner met een kleine 100 consultants werkzaam vanuit de volgende practices: Quality Management Testing, Quality Engineering, Data Analysis Technology, Management Consulting Analysis, Business Agility en Improvement Services. Onze consultants onderscheiden zich door betrouwbaar out-of-the-box te denken: think bold, act reliable. Ons kantoor in Nederland is gevestigd in Utrecht.


Expleo Group is aanwezig in meer dan 30 landen en met ruim 15.000 professionals actief in Engineering, Quality en Consulting. Wereldwijd worden projecten en adviestrajecten tot op board-level uitgevoerd in banking/insurance/finance, lucht- ruimtevaart, automotive, defensie, transport logistiek, industrie, scheepvaart, energie utiliteit en de publieke sector. We combineren diepgaande technologie-kennis met onze brede domein-kennis naar klantspecifieke oplossingen.

We richten ons op het aangaan en onderhouden van lange termijn relaties met onze klanten en partners. Deze lange termijn focus vertaalt zich terug naar onze open cultuur, transparantie en directe communicatielijnen door de gehele organisatie, ook internationaal.



Expleo is een relatief nieuwe naam, maar met een stevige historie: het is de samenvoeging van SQS Global en Assystems technologies. Wereldwijd nu zon 15.000 professionals in engineering, software quality en management consulting. In Nederland zijn we nog vooral detacheerder in software kwaliteit op QE- en QMT-vlak en analyse, maar hard bezig aan een transformatie richting Total Solutions. Kort gezegd: we helpen onze klanten met richten, inrichten en verrichten en willen voor onze klanten optreden als Quality Partner die in huis heeft wat nodig is om topkwaliteit IT Software te kunnen opleveren (variërend van testen tot het inrichten van de processen hiervoor binnen organisaties).

Business Analist

Utrecht - HBO - 40 uur
Expleo


Locatie

Expleo https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d4a3f7877f676458e1291e58ca12f03c0095aaab3eb999f1783aa6accfc8.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d4a3f7877f676458e1291e58ca12f03c0095aaab3eb999f1783aa6accfc8.jpg
Utrecht Utrecht NL