TPP Arnold Buringa

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • TPP Arnold Buringa
  • Bergen (NH), Noord-Holland

Het gaat om een Tandprothetische Praktijk met 2 vestigingen, namelijk in Bergen NH en in Harlingen. Al zon 30 jaar houdt Arnold Buringa zich bezig met het aanmeten, vervaardigen en repareren van uitneembare gebitsprotheses. Op het moment zijn we ook volop bezig met de digitale ontwikkelingen die in de tandprothetiek gaande zijn.
Voor de praktijk in Bergen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Wij zoeken een klantvriendelijke, gestructureerde en zeer accurate duizendpoot, die in de hectiek het overzicht kan behouden. Alle tandtechnische werkzaamheden worden uitgevoerd door 1 tandprotheticus en 3 tandtechniekers in Bergen. Daarnaast is er in Harlingen nog een receptioniste werkzaam. Onderling gaan we ontspannen, open en collegiaal met elkaar om.
De werkplek is achter de balie en de werkzaamheden zullen zeer divers zijn. Van het aannemen van de telefoon, ontvangen en te woord staan van de patiënten, afspraken inplannen en alle daaruit voortvloeiende werkzaamheden, facturatie, voorraadbeheer, maar ook allerlei andere voorkomende werkzaamheden. De vrijheid voor de uitvoeren van de werkzaamheden is groot en eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd.
Kennis van de mondzorg is fijn, maar geen vereiste.



Locatie

TPP Arnold Buringa
1861KZ Bergen (NH) Noord-Holland NL