Endures

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Endures
  • Den Helder, Noord-Holland

Overzicht
CENTRUM VAN EXCELLENTIE

ENDURES B.V. is een kenniscentrum op het gebied van Maritieme Corrosie, Antifouling, Microbiologisch Benvloede Corrosie en Schadeonderzoek, alles onder één dak!

Het bedrijf maakt gebruik van zijn wetenschappelijke kennis over prestaties en bescherming van materialen om de operationele levensduur van constructies en installaties te verbeteren. ENDURES biedt haar diensten aan de volgende industriesegmenten:

Maritiem offshore
Marine
Scheepvaart
Sprinklerinstallaties
Coatings
Energie
Chemisch

De faciliteiten van ENDURES bevinden zich in de haven van Den Helder op het terrein van de Marine. De beschikbaarheid in dit laboratorium van STROMEND NATUURLIJK ZEEWATER maakt het mogelijk om op een realistische manier praktijksituaties na te bootsen die zich voordoen in maritieme toepassingen. Beschikbaarheid van een vlot in de haven maakt langdurige blootstelling van materialen aan natuurlijk zeewater mogelijk. Al onze medewerkers zijn experts op hun eigen vakgebied.

We hebben state-of-the-art laboratoria en zijn in staat om CUSTOM MADE EXPERIMENTEN voor onze klanten te bouwen.

Website
http://www.endures.nl
Telefoon
+31(0)223 747 001

Bedrijfsomvang
11-50 medewerkers

Kantoor
Den Helder, Noord Holland
Gesticht
1964

specialiteiten
CORROSIE, ANTIFOULING, STORINGSANALYSE, MICROBIOLOGISCHE CORROSIE, BESCHERMENDE COATINGS, MATERIAALWETENSCHAP, ELEKTROCHEMIE, ONDERZOEK, SCHADEONDERZOEK, METALLOGRAFIE en LIJMEN



Locatie

Endures
1781AT Den Helder Noord-Holland NL