Unique Solar

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Unique Solar
  • Amstelveen, Noord-Holland

Welkom bij Unique Solar - jouw kans om een verschil te maken in een groenere wereld! Wij zijn een toonaangevend duurzaamheidsbedrijf gespecialiseerd in zonne-energieoplossingen. Met ons team van gepassioneerde professionals streven we naar een groenere toekomst waar duurzaamheid centraal staat.

Bij Unique Solar geloven we in de kracht van zonne-energie en de positieve impact die het kan hebben op het milieu. Onze missie is om hoogwaardige zonnepanelen te leveren, te installeren en te onderhouden, zodat onze klanten hun duurzame visie kunnen realiseren.

Met twintig enthousiaste medewerkers vormen we een hecht team dat samenwerking en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. We stimuleren onze medewerkers om initiatief te tonen en ideeën te delen, en bieden Training on the job om hun kennis te vergroten en zich verder te ontwikkelen in de zonne-energie-industrie.

Als zzper bij Unique Solar krijg je de vrijheid en flexibiliteit om je eigen pad te bepalen. Je speelt een essentiële rol als zonnepaneel adviseur, waarbij je klanten adviseert over de beste zonne-energieoplossingen die aansluiten bij hun behoeften en duurzame doelen.

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op klanttevredenheid en hoogwaardige producten. Samen streven we ernaar om een soepel verkoopproces te creëren, waarbij we niet alleen technisch advies geven, maar klanten ook inspireren om te kiezen voor duurzame oplossingen.

Bij Unique Solar geloven we in het belang van sterke samenwerkingsverbanden. We bieden zzpers alle ondersteuning en middelen die ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun rol. Samen creëren we een netwerk van energieke en gemotiveerde professionals die een cruciale rol spelen in de duurzame revolutie.

Als onderdeel van ons team draag je bij aan een groenere toekomst, terwijl je tegelijkertijd financieel kunt groeien. Wij nodigen jou uit om je eigen toekomst vorm te geven en je passie voor duurzaamheid te benutten. Sluit je aan bij Unique Solar en maak deel uit van onze missie om een duurzame wereld te creëren.

Stuur ons je CV en motivatiebrief om aan te tonen waarom jij de ideale zzper bent voor Unique Solar. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst vol kansen en succes.



Locatie

Unique Solar
1186DM Amstelveen Noord-Holland NL