Kinderdagverblijf Dadou

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Kinderdagverblijf Dadou
  • Druten, Gelderland

Wil jij werken in het mooiste vak ter wereld? Ben je gek op kindjes in de leeftijd van 0-4 jaar? Spreekt het motto: Wie niet in het kind het wonder ziet, die snapt het hele liedje niet jou aan? én heb jij een gekwalificeerde opleiding afgerond waarmee je mag werken in de kinderopvang? Dan zoeken wij jou!

Kinderdagverblijf Dadou
In ons kleinschalige kinderdagverblijf te Druten gevestigd in een monumentaal pand, hebben wij twee vacatures als Pedagogisch Medewerker (16-24h) én (24-36h) open staan. Met ons kleinschalige, hechte en bovenal gezellige team doen wij er alles aan om de kinderen en ouders zich thuis te laten voelen op ons kinderdagverblijf. Immers, ouders vertrouwen hun grootste bezit toe aan ons, al is het maar voor even.
Onze locatie heeft twee verticale groepen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, met maximaal 13 kindjes per groep. Doordat er verschillende leeftijden op beide groepen aanwezig zijn, mogen wij iedere dag genieten van de allerkleinsten, de ondeugende dreumesen en de fantasierijke wereld en vele vragen van de peuters. De groepen bestaan uit grote lichte ruimtes, met gezellige hoekjes en een huiselijke sfeer.
Daarnaast hebben wij een hele fijne, grote en groene buitenspeelplek inclusief moestuin. De kinderen kunnen er fijn fietsen, in de zandbak spelen, glijden van de glijbaan en spelen in ons ambachtelijk gemaakte sprookjeshuisje. Ook gaan we er geregeld op uit met onze elektrische bakfiets of bolderkar en brengen dan een bezoek aan de speeltuin, de nabijgelegen uiterwaarde of de kinderboerderij.
Niet alleen op de werkvloer hebben wij veel lol en plezier. Ook buiten werktijd om doen wij vrijblijvend leuke activiteiten met elkaar. Zo hebben wij laatst een spontante vrijdagmiddagborrel gehad, hebben we onze schaatskunsten op de schaatsbaan laten zien (met apres-ski) én hebben we genoten van een teamweekend in het mooie Zuid-Limburg.

Dit ben jij

Jouw liefde voor de kinderen en passie voor het vak maken jouw baan in de kinderopvang iedere dag weer de moeite waard. Als pedagogisch medewerker moedig je de kinderen (baby, dreumes en peuter) aan om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Jij ziet dit als een uitdaging, waar je plezier uit haalt en jij wilt met alle liefde de kinderen hierin begeleiden. Jij draagt zorg voor een leerrijke, maar vooral ook liefdevolle en vertrouwde omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.
Daarnaast bied jij een adviserende rol aan de ouders en betrek je hen bij het stimuleren van de ontwikkeling van hun eigen kind. Dit betekent dat je een professionele houding hebt en communicatief sterk bent om ouders een goed advies te kunnen geven.
Gezien wij een kleinschalige kinderopvang zijn, waarin wij werken in een klein/hecht team, zijn wij op zoek naar een echte teamplayer. Een positief persoon die de nodige spontaniteit en gezelligheid met zich meebrengt, waarvan wij kunnen genieten op het werk, maar ook zeker tijdens onze gezellige teamuitjes.
De formaliteiten:
- Jij bent in het bezit van een geldig VOG;
- Jij bent in het bezit van een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken;
- Jij bent beschikbaar voor minimaal 2 dagen in de week;
- Jij bent in het bezit van een kinderEHBO-diploma of je bent bereid deze te behalen;
- Het is een pré als je in het bezit bent van een VVE diploma of bereid bent deze te behalen.

Wat bieden wij jou wanneer je bij Dadou aan de slag gaat?
- Allereerst een warm welkom in ons gezellige, hechte team én de allerliefste welkomst knuffels van de kindjes;
-Een salaris volgens salarisschalen in de CAO Kinderopvang, waarbij je wordt gewaardeerd voor jouw ervaring binnen de kinderopvang;
-Ruimte voor jou om aan de slag te gaan met jouw talent, we zijn benieuwd wat jij meebrengt en denken graag met jou mee. Zo staan we open voor nieuwe ideeën of je nou een week, een maand of een jaar in dienst bent;
-Een mooie huiselijke werkomgeving met de mogelijkheid om in de buurt leuke activiteiten te ondernemen met onze kinderen (uiterwaarden, de kinderboerderij, het dorp, het hertenkamp, etc.);
-Een reiskostenvergoeding conform CAO Kinderopvang.

Klinkt dit als dé baan voor jou? Ga dan mee op ontdekkingstocht met deze nieuwe generatie en bekijk snel onze vacature. Wie weet word jij wel onze nieuwe collega!
Heb je nog een vraag of wil je graag meer weten? Vrijblijvend een belletje mag altijd!



Locatie

Kinderdagverblijf Dadou
6651AS Druten Gelderland NL