Veerenstael

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Veerenstael
  • Woerden, Utrecht

Over Veerenstael
Veerenstael is een kennisbedrijf en gespecialiseerd in het vakgebied maintenance- en asset management. We helpen bedrijven in de productie-industrie en infra hun onderhoudsprestaties te verbeteren. Machineprestaties stellen we objectief vast, we optimaliseren onderhoudsprocessen en we laten onderhoudsmanagementapplicaties hierop aansluiten. Bovendien zorgen we ervoor dat onderhoudsprestaties aantoonbaar en herleidbaar zijn. Wij zijn perfect voor de projecten waarbij een klant tijdelijk expertise nodig heeft vanuit onderhoudsmanagement, procesbeheersing en applicatiekennis. Wij staan graag met onze voeten in de klei, waarbij onze mensen de rol pakken van vakinhoudelijk expert tot kennis partner voor de klant.


Veerenstael stimuleert ook jouw persoonlijke ontwikkeling. Als kennisbedrijf zijn de mensen ten slotte onze belangrijkste middelen om de klant te kunnen helpen. Sowieso maak je, samen met je leidinggevende, een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin jouw ambities worden gekoppeld aan mogelijke projecten, leerervaringen en opleidingen. Daarnaast wordt je lid van één van onze Gildes; dit zijn vakgroepen waarin ontwikkelingen in een specialisme worden gevolgd, besproken en vertaald naar ontwikkelingsmogelijkheden voor Veerenstael. Voorbeelden van Gildes zijn; Maintenance management, Procesbeheersing, Data analytics en Change management.


Naast ontwikkeling is sfeer natuurlijk net zo belangrijk. Sowieso ben je altijd welkom op ons kantoor in Woerden waar er dagelijks een lunch voor je klaar staat (nooit meer boterhammen smeren!) Verder is er maandelijks altijd iets te doen; van mountainbiken tot pizza avond tot wintersport met het hele team. Niets is verplicht, maar je bent altijd welkom.


Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp, wat van ons allemaal investeringen gaat vragen. Veerenstael kijkt met zorg hoe we onze invloed op het klimaat kunnen beperken. Denk mee hoe we dit verder kunnen ontwikkelen!


De uitdagende en uiteenlopende werkzaamheden van onze juniors zijn beschreven in onderstaande blogs:
https://www.veerenstael.nl/nieuws/hoe-is-het-om-te-werken-als-maintenance-management-consultant/

https://www.veerenstael.nl/nieuws/7-gave-interne-activiteiten-waar-ik-aan-heb-gewerkt-bij-veerenstael/



Locatie

Veerenstael
3447GG Woerden Utrecht NL