Ovidius Pharma & Care

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Ovidius Pharma & Care
  • Amsterdam, Noord-Holland

Heb je weleens onze naam voorbij zien komen? Ovidius Pharma Care, zo heten wij.

Wij zijn een organisatie met een aantal bedrijven die farmaceutische zorg aanbieden in Nederland. Het is onze ambitie om het welzijn van mensen te vergroten door het zo effectief, veilig en efficiënt mogelijk organiseren van geneesmiddelen zorg. Dit doen wij door maatwerk dienstverlening rondom geneesmiddelen optimaal te organiseren en te faciliteren. Wij zijn een innovatieve organisatie en spelen voortdurend in op nieuwe ontwikkelingen in de zorg en benutten de kansen die dat met zich meebrengt.

Met voldoende schaalgrootte en toch zoveel mogelijk afgestemd op de individuele behoeften van de patiënt in zijn eigen leefomgeving leggen wij de lat hoog als het gaat om efficiency, veiligheid en effectiviteit. Tezamen met het faciliteren van de juiste farmaceutische zorg rondom de zorgverlener zijn dit wat ons betreft de basisvoorwaarden voor goede zorgverlening.

Als trusted partner in de zorgketen beseffen wij onze verantwoordelijkheid als het gaat om de gezondheid van onze cliënten. En wij dragen die verantwoordelijkheid graag. Het verdienen van vertrouwen, consistentie in dienstverlening, de eenheid en het onderscheid zijn daarbij onze belangrijkste drijfveren.

Zie ook onze website: https://www.ovidiuspharmacare.nl/over-ons/#

Administratief Medewerker bij Ovidius Pharma & Care in omgeving Amsterdam (Oud) Zuid

Amsterdam - MBO - 32 - 40 uur

Apothekersassistent bij Ovidius Pharma & Care in omgeving Amsterdam (Oud) Zuid

Amsterdam - MBO - 32 - 40 uur


Locatie

Ovidius Pharma & Care
1071PB Amsterdam Noord-Holland NL