Avanti Vlissingen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Avanti Vlissingen
  • Avanti Vlissingen
  • Vlissingen, Zeeland

Avanti Vlissingen is een kleinschalige organisatie in het centrum van Vlissingen die zich inzet voor mensen met een zorgvraag binnen verschillende gemeentes op Walcheren. Wij laten ons leiden door de vraag, wie onze cliënten zijn en wat willen zij? Wij zijn benieuwd naar wat zij willen van het leven, of gewoon wat ze willen eten en wat ze graag doen. Daarom is het belangrijk dat wij de mens achter de cliënt leren kennen. Wij begeleiden, activeren, stimuleren en ondersteunen clienten in het leiden van hun eigen leven en op eigen kracht mee te doen in de samenleving. Op basis van de keuzes en mogelijkheden van de cliënt realiseren wij keuzes op het gebied van wonen, werk en vrije tijd. Wij bieden ondersteuning aan een brede doelgroep, op het momenten in het totaal 24 cliënten. Bij Avanti werken wij met negen collegas met uiteenlopende functies. Gelijkwaardigheid staat bij ons hoog in het vaandel, zowel bij de collegas als bij de cliënten. Wij zijn voornamelijk werkzaam op het gebied van psychiatrie en hebben veelal te maken met dubbele diagnose.

Avanti organiseert haar dienstverlening zo, dat deze een bijdrage levert aan de kwaliteit van bestaan. We bieden begeleiding op maat om de zelfredzaamheid zo optimaal mogelijk te bevorderen. Zelfstandigheid (persoonlijke ontwikkeling en zelfbepaling), sociale participatie (interpersoonlijke relaties, sociale inclusie, rechten en plichten) en welzijn (emotioneel, fysiek en materieel) zijn de drie pijlers van kwaliteit van bestaan. In onze visie beslissen cliënten, waar mogelijk, over hun eigen leven. We gaan uit van wederzijds respect en gelijkwaardigheid.



Locatie

Avanti Vlissingen https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6ce150e891ea9fe2dbda5d37e36e77cbe0b6a8fe969bc870d4b2e0ecbf5c.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6ce150e891ea9fe2dbda5d37e36e77cbe0b6a8fe969bc870d4b2e0ecbf5c.png
4381EE Vlissingen Zeeland NL